Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Το Κόκκινο γίνεται 8 χρονών!

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε με ένα διήμερο street party για όλο τον κόσμο στη γειτονιά μας στο Ψυρρή. Η γιορτή θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου  και θα τελειώσει αργά το βράδυ της Κυριακής.   Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο κλείνει 8 χρόνια στον αέρα και τα γιορτάζει με ένα διήμερο street party στη γειτονιά μας στο Ψυρρή.

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου που κλείνουμε τα 8 και μπαίνουμε στα 9 χρόνια, η οδός Σαρρή και ο πεζόδρομος της Αγίων Αναργύρων (περιοχή Ψυρρή)  μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ, με όλα τα καταστήματα της περιοχής να συμμετέχουν βάζοντας τα κόκκινα για τα γενέθλιά μας. Και καλούμε όλο τον κόσμο που χρόνια τώρα είναι δίπλα μας να τα γιορτάσουμε μαζί, σε ένα πανηγύρι ήχων, χρωμάτων, αισιοδοξίας και ανατροπής.Η γιορτή θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου  και θα τελειώσει αργά το βράδυ της Κυριακής.  Μουσικοί και συγκροτήματα του δρόμου, ακροβάτες, χορευτές, θέατρο δρόμου και παιδικό θέατρο, εικαστικοί και τροβαδούροι...καταλαμβάνουν τον πεζόδρομο της Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή και φτάνουν ως την Σαρρή έξω απ' τον σταθμό...

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στη γιορτή που διοργανώνει ο σταθμός που στηρίζει εδώ και οκτώ χρόνια τις τέχνες και τον πολιτισμό!

Σταμάτης Κραουνάκης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μίλτος Πασχαλίδης & Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Βέττα & Γιάννης Κ. Ιωάννου,Tilemachos Moussas Trio, Στάθης  Δρογώσης, Σπύρος Γραμμένος, Λεωνίδας Μαριδάκης, Απόστολος Ρίζος, Μαρία  Πανοσιάν, Θέατρο Του Νέου Κόσμου, Αέρα Πατέρα,  Cirko Cachivache, Στυλιανός Τζιρίτας, Μαρία Λατσίνου feats. Χρήστος Αλεξόπουλος, Elektrobalkana,JazzMatazz, Τζίτζικες, Οι Γριές, Muchatrela, Λευτέρης Χαβουτζάς, Doc4Life, NAIF, Sistah Jammaroots, Σπύρος Ξένος (ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑ(Γ)ΜΑ) & Δήμητρα Χαριτοπούλου, Λευτέρης  Γρηγορίου  & GLOBAL DAOULIA, Spyros Pan.

ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!
Μαζί μας τα καταστήματα: BOO! Cafe Bar, ΜΕΡΑΜΠΕΛΟ, στυλ καφέ, Praline’s café, Αρτοποιείο Απόστολος Αντ. Βενέτης, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ο Νικήτας, Black Rose, Ψιλικά της ΑΝΘΗΣ, Sabater Hermanos, El Habanero, Social Spot, Verve, Το πιάτο της Βούλας, ΚΑΡΤΟΥΣΑ, Το κομπολόι του Ψυρρή, Εν Ιορδάνη, «Το 21» Café-Bar-Restaurant, Το μυστικό παζάρι του Ψυρρή, Στου Κορρέ, Χρηστίδης Ιωάννης. 

© stokokkino.gr | 31 Ιανουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου