Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η ΙΣΠΑΝΙΑ,πέρασε και την ΙΤΑΛΙΑ στα κρούσματα, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ την ΚΙΝΑ!


Αποκλειστικά στην "ΜΕΤΑβαση"
1 εκατομ.κρούσματα-ΚΙΝΑ(5η),6η στα θύματα! 
50% του πληθυσμού της γης σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. 50.000 ΘΥΜΑΤΑ, τα 4/5 στην ΕΥΡΩΠΗ, ειδικά ΙΤΑΛΙΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ(50%ΟΛΩΝ των ΘΥΜΑΤΩΝ!)
Κρούσματα σε χιλιάδες:1) 246 ΗΠΑ,2)118 ΙΣΠΑΝΙΑ,
3) 115 ΙΤΑΛΙΑ,4) 87 ΓΕΡΜΑΝΙΑ,5) 83 ΚΙΝΑ,
6) 60 ΓΑΛΛΙΑ 7) 53 ΙΡΑΝ

Θύματα σε χιλιάδες: 1) 14 ΙΤΑΛΙΑ, 2) 11 ΙΣΠΑΝΙΑ,3) 5,5 ΓΑΛΛΙΑ
4) 4,5 ΗΠΑ(2,5 ΝΥ) 5) 3,5 ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, 6) 3,5 ΙΡΑΝ  7) 3,2 ΚΙΝΑ



από  Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, και ΠΟΥ (Το νούμερο στις ΗΠΑ,υπολογίστηκε προσεγγιστικά, από άθροισμα των πολιτειών)



Το σοκαριστικό είναι, ο τρελλός ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων σε ΗΠΑ.

Η ΙΣΠΑΝΙΑ,πέρασε και την ΙΤΑΛΙΑ στα κρούσματα, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ την ΚΙΝΑ!
Στα θύματα, η ΙΣΠΑΝΙΑ πλησιάζει την ΙΤΑΛΙΑ ,(έχοντας και πιο πολλά κρούσματα), και έπονται οι υπόλοιποι.
Μεγάλη θνητότητα, σε ΙΤΑΛΙΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ,
μικρή σε ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ( μέχρι να καταρρεύσει το σύστημα υγείας της,λόγω της υπερβολικής ημερήσιας αύξησης κρουσμάτων)


Από το left.gr :

Ξεπέρασε το 1 εκατ. ο αριθμός των κρουσμάτων παγκοσμίως, αλλά θεωρείται σίγουρο πως ειναι πολλά παραπάνω καθώς οι χώρες δεν κάνουν όλες τον ίδιο αριθμό τεστ στους πληθυσμούς -Πάνω από 53.000 οι θάνατοι παγκοσμίως, «εκθετική» εξάπλωση του ιού - Περισσότερα από 3,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός, στο εξής καλούνται ή εξαναγκάζονται από τους ηγέτες τους να μείνουν μέσα στο σπίτι τους

Μια «σχεδόν εκθετική» εξάπλωση: Η πανδημία του νέου κορονοϊού συνεχίζει να μεταμορφώνει τον κόσμο, όπου πλέον καταγράφονται συνολικά περισσότερα από ένα εκατομμύριο κρούσματα και πάνω από 53.000 θάνατοι, τα 3/4 εκ των οποίων στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς το μεσημέρι της Παρασκευής 3/4
Συνολικά 53.179 θάνατοι έχουν καταγραφεί, εκ των οποίων 13.915 στην Ιταλία, τη χώρα με τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο, ακολουθούμενη από την Ισπανία (10.348), τη Γαλλία (5.387) και τις Ηνωμένες Πολιτείες (5.316) - όπου χθες σημειώθηκε νέο θλιβερό ρεκόρ καθώς κατέγραψε 1/169 θανάτους σε μια μέρα μόνο και φαίνεται πως η χώρα αποτελεί πλέον το επίκεντρο της πανδημίας. 
Περισσότερα από 3,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός, στο εξής καλούνται ή εξαναγκάζονται από τους ηγέτες τους να μείνουν μέσα στο σπίτι τους για να καταπολεμηθεί η διασπορά του Covid-19, σύμφωνα με καταμέτρηση που έκανε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο από τη βάση δεδομένων του.
Τα μέτρα αυτά -συνιστώμενος ή υποχρεωτικός περιορισμός, απαγόρευση της κυκλοφορίας, καραντίνα- αφορούν περισσότερες από 90 χώρες και εδάφη. Με την επιβολή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Ταϊλάνδη (σε ισχύ από την Παρασκευή) μπαίνει πλέον σε καραντίνα το 50% της ανθρωπότητας, που εκτιμάται από τον ΟΗΕ σε 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους το 2020.
Οι περισσότεροι -τουλάχιστον 2,78 δισεκατομμύρια κάτοικοι 49 χωρών και εδαφών- υπόκεινται σε εντολή υποχρεωτικού περιορισμού.
Καμία περιοχή του κόσμου δεν έχει εξαιρεθεί: η Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία...), η Ασία (Ινδία, Νεπάλ, Σρι Λάνκα...), η Μέση Ανατολή (Ιράκ, Ιορδανία , Λίβανος, Ισραήλ...), η Αφρική (Νότια Αφρική, Μαρόκο, Μαδαγασκάρη, Ζιμπάμπουε...), η Αμερική (Κολομβία, Αργεντινή, Περού, μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών...) η Ωκεανία (Νέα Ζηλανδία).
LEFT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)