Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Γεωργιανός ηλικίας 26 ετών ο δράστης της δολοφονίας 69χρονης

Φωτογραφία για Γεωργιανός ηλικίας 26 ετών ο δράστης της δολοφονίας 69χρονης

Ένας σωματώδης Γεωργιανός, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο, ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη, η οποία είχε διαπραχθεί μέσα στο σπίτι της, στην οδό Αγίας Φιλοθέης στη Φιλοθέη, στις 9 Ιουλίου φέτος.



 Ο νεαρός σκότωσε τη γυναίκα για να της αρπάξει λίγα ευρώ και συνελήφθη στην Ομόνοια.
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από το σύζυγό της, ο οποίος ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ο Γεωργιανός έχει διαπράξει και άλλες κλοπές σε σπίτια στην Αττική.«Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο να τη χτυπήσω» είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης είχε εισβάλει στις 30 Μαίου σε διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στην Ηλιούπολη και αφού κτυπησε με τα χέρια και τραυμάτισε σοβαρά δύο ηλικιωμένους και έναν εργάτη, τους λήστεψε. Τα θύματά του κατέληξαν στην εντατική, καθώς ο ληστής είναι ιδιαίτερα εύσωμος και αρκετά δυνατός.

Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση τον χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα επικίνδυνο, και τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, ζούσε διαπράττοντας κλοπές και ληστείες. Συνελήφθη για ληστεία τον περασμένο Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου αποφυλακίστηκε χωρίς να απελαθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γεωργιανός επέλεγε τα θύματά του αφού πρώτα «εξερευνούσε» την περιοχή στην οποία διέμεναν. Έκανε βόλτες και αφού «έκοβε κίνηση», όταν θεωρούσε ότι ήταν η καταλληλότερη γι΄ αυτόν ευκαιρία να δράσει, το έκανε.

«Επέλεγε το που θα μπει με βάση την προσβασιμότητα του σπιτιού», είπαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που τον συνέλαβαν. 

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι και χρήστης ναρκωτικών ουσιών, στα σπίτια που έμπαινε δεν φορούσε γάντια και έτσι άφηνε δακτυλικά αποτυπώματα.

Τα αποτυπώματα που άφησε όταν δολφονήσε το βράδυ της 9ης Ιουλίου την 69χρονη στη Φιλοθέη, ήταν αυτό που οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Αναζητήθηκε στα στέκια που συνήθως συχνάζουν διαρρήκτες και ληστές και χθες εντοπίστηκε στο τέρμα της οδού Πατησίων.
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)