Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

χωρίς ηθικά όρια,οι επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ(μέσα κ η ΕΥΠ?)


Αμυράς: "Δεν έγινε δεκτή η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ"


«Είχα καταθέσει την υποψηφιότητά μου και απερρίφθη. Υπάρχει μια εκλογική επιτροπή. η οποία ελέγχει τις υποψηφιότητες και την τελευταία στιγμή την απέσυραν»



 δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο Ιφικράτης Αμυράς, μετά την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του περί παλλαϊκής επαναστατικής εξέγερσης. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι δεν έχει κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του, ανέφερε: 

«Αυτά, βεβαίως, είναι δικά μου λόγια, δεν το αρνούμαι κι αφορούν το περίφημο βίντεο που αναφέρει ο κ. Μιχελάκης. Απλά εγώ, αν μπορώ να συμπληρώσω, το βίντεο αυτό έχει γυριστεί εδώ και δέκα μήνες. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, ο κ. Μιχελάκης επιχειρεί να το παρουσιάσει ότι είναι κάτι πρόσφατο. Είναι από τα γεγονότα της πλατείας και, προφανώς, μιλάει για μια εθνική, παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στο Δ' Ράιχ. Ο τίτλος του βίντεο είναι "Οργάνωση επαναστατικού στρατού ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση".Εκείνο τον καιρό, είχαμε τη χούντα του μνημονίου και του Παπανδρέου, είχε καταληφθεί το Σύνταγμα, όχι ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας ή, αν θέλετε, κάποιες βαλβίδες εκτόνωσης, όπως τις αποκαλούμε, δηλαδή εκλογές».
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ(ΣΥΡΙΖΑ)
«Η σαπουνόπερα γύρω από υπόθεση Αμυρά, ο οποίος αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής, αλλά απορρίφθηκε» είπε, «δημιουργεί εικόνα αντιπαλότητας που έχει φθάσει στα όρια πολιτικής αυτογελοιοποίησης».
nooz.gr
Εισαγγελική έρευνα

 διατάχθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά ο οποίος καλούσε μέσω διαδικτυακής εκπομπής σε «αντάρτικο πόλεων».

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα του Τύπου και ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καθώς -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- στην εν λόγω εκπομπή ο Ιφικράτης Αμυράς προέτρεπε τους πολίτες να αντισταθούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, με ένοπλη δράση.
Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιάννης Δραγάτση, και αφορά στο αδίκημα της παρότρυνσης για τη διάπραξη αδικημάτων και ανατέθηκε με το χαρακτήρα του επειγόντως στο εισαγγελέα, Ιωάννη Δραγάτση.
Στο πλαίσιο της έρευνας κλήθηκε να καταθέσει, αύριο στις 11 το πρωί, πρώτος μάρτυρας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.
imerisia.gr


συνεντευξη του κρανιδιωτη (φιλου του ΣΑΜΑΡΑ) στον ΑΜΥΡΑ...video



και σχολιο απο ακροδεξιο..!!  στο video..

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΑ!!!!!
Ὅσο γιὰ τὸν Ἀμυρά, εἶχε τὴν εὐγενὴ καλοσύνη νὰ ἀσχοληθῇ μὲ τὸν ἀριστερὸ χῶρο καὶ τὴν διάδοση ἑλληνικῶν ἰδεωδῶν ἐκεῖ ἀκριβῶς ποὺ χρειαζόντουσαν, ἀλλὰ ἐμπόδιο στὴν ὑποψηφιότητά του ἔφεραν κάποιοι "δημοκράτες" τοῦ Σύριζα, λόγω ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ καὶ ΕΘΝΙΚΟΥ προσανατολισμοῦ τοῦ. Ὁ ἴδιος εἶναι ἀπὸ τὰ παλαιότερα πρόσωπα τοῦ χώρου τῶν Ἑλληνοθρήσκων πιστὸς στὶς ἑλληνικὲς ἀξίες, ἔθνος πολιτισμό. Αὐτὴ εἶναι ἡ ἀλήθεια.

νεωτερα...


Μέσα από το προσωπικό του blog εμφανίστηκε εκ νέου ο Ιφικράτης Αμυράς
 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κοπτοραπτική των λεγομένων μου στο συγκεκριμένο βίντεο από το μνημονιακό συρφετό έγινε με σκοπό να.... κτυπήσουν προεκλογικώς τον ΣΥΡΙΖΑ» και ευχαριστεί την Νέα Δημοκρατία για την διαφήμιση των πολιτικών του απόψεων.
Πριν ένα χρόνο περίπου ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο
Οι εχθροί του Ελληνικού Λαού εντόπισαν το βίντεο σήμερα, μετά από τόσον καιρό, και το παρουσιάζουν ως απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΔΗΚΚΙ, προσπαθώντας να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη, αποσιωπώντας το χρονικό αποτύπωμα. Ήτοι, περσινά γεγονότα.Το συγκεκριμένο βίντεο δεν αναλύει τις πολιτικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΔΗΚΚΙ.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΔΗΚΚΙ έχουν οργανική σχέση με τον ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα....
newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)