Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Η Μέρκελ άδειασε τον «καλό της μαθητή»

«Υποταγμένος μερκελιστής» ο Σαμαράς σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που «κύκλοι» του πρωθυπουργού «διέρρεαν» ότι ο Α. Σαμαράς συνομίλησε με την γερμανίδα Καγκελάριο για περίπου είκοσι λεπτά, η Α. Μέρκελ απάντησε ότι συναντήθηκαν για μόλις πέντε λεπτά χωρίς να συζητήσουν το «ελληνικό πρόβλημα». Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντας ότι «δεν θα υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση». Ο ίδιος ο Σαμαράς στις δηλώσεις του απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ελληνικό χρέος και την περίφημη διαπραγμάτευση και περιορίστηκε στο «κατόρθωμά» του να αναδείξει το θέμα της «παράνομης μετανάστευσης». Όπως σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «Ο υποταγμένος μερκελιστής και πιστός στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα». Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του Δημ. Παπαδημούλη στο twitter: «Η προπαγάνδα της ΝΔ κάνει θαύματα. Τα 5 λεπτά της συνάντησης Μέρκελ-Σαμαρά έγιναν 20 και οι γενικότητες, "πολιτική διαπραγμάτευση". Θλίψη...».

Ολόκληρο το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού και της Καγκελαρίου και την αποκαλυπτική δήλωση της κ. Μέρκελ:

«Ο κ. Σαμαράς, ο υπάκουος και καλός μαθητής της κ. Μέρκελ,  στα πέντε λεπτά συνομιλίας που η ίδια του χάρισε στο περιθώριο της Συνόδου, κατά δήλωσή της, εισέπραξε το αναμενόμενο μάθημά του. Ο υποταγμένος μερκελιστής και πιστός στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα».
- See more at: http://left.gr/news/i-merkel-adeiase-ton-kalo-tis-mathiti#sthash.RtigOP3T.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου