Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΦΟΥΛ οι μηχανές του ΛΑΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ στην μονταζιέρα της Ν.Δ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί και το Διαρκές Συνέδριο, στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο. 
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. 
Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί Διαρκές Συνέδριο στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο.




Τις εργασίες του διαρκούς συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, Σάββατο 3/1 το απόγευμα, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην (30/12) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε λογική παζαριών, δεν τάζει θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επιδιώκει την κοινωνική διεύρυνση της απεύθυνσής του» - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδυναμία στην επόμενη Βουλή - Αναμενόμενη η τακτική της κινδυνολογίας από το μνημονιακό στρατόπεδο.
Βασικά σημεία από την εισήγηση του Αλ. Τσίπρα στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ:
  • «Πρέπει να προσέχουμε και το τι κάνουμε εμεις. Και ιδιαίτερα την παρουσια μας στα ΜΜΕ  το τελευταίο διάστημα. Ο χρονος ειναι λίγος. Προτεραιότητα μας ειναι η επικαιροποίση του προγραμματος μας».
  • «Η βάση συγκρότησης των συμμαχιών θα είναι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Δεν μπαίνουμε σε λογική παζαριών, δεν τάζουμε θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επιδιώκουμε κοινωνική διεύρυνση της απεύθυνσής μας», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
  • «Πρέπει να προτάξουμε τα ζητήματα δεοντολογίας γιατι αποτυπώνουν το αξιακό μας φορτιο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εμφανιστούν φαινόμενα τύπου ΠΑΣΟΚ».
  • «Οι αντίπαλοί μας θα μας ήθελαν απομωνομένους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Δεν πρέπει να δίνουμε την εικόνα ότι είμαστε μέρος του παλιού».
  • Από τους 450 στο σύνολο υποψηφίους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε πως μπορούν να επιδιώξουν 50 από αυτούς να είναι υποψήφιοι από άλλους πολιτικούς χώρους «πάντα, με τη δέσμευση της προγραμματικής μας πρότασης».
  • «Είναι μια κρίσιμη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας. Η Ελλάδα εχει μπει στο επίκεντρο. Η πτώση της κυβέρνησης δεν ηταν ενα τυχαίο γεγονός. Απέτυχε να πιάσει τους 180 και εχει να κάνει και με τις δικές μας προσπάθειες» σημείωσε, για να συμπληρώσει πως «η συγκυρία γνωρίζουμε οτι είναι δύσκολη, αλλα δεν μπορούμε να φανταστούμε και κάποια στιγμή που δεν θα υπήρχαν δυσκολίες».
  • «Οι εξελιξεις στην Ελλάδα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία της Ευρώπης. Στοχος μας να μεγιστοποιησουμε την εκλογικη μας νίκη για να είμαστε αυτοδύναμοι στην επόμενη Βουλή. Οι προυποθεσεις ειναι να βγαλουμε τα σωστα συμπερασματα απο την εμπειρια του '12. Έχουμε συνείδηση οτι θα είμαστε αντιμέτωποι με την κινδυνολογία και τον φοβο».
  • left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)