Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας στην Π.Γ.: Να δημιουργήσουμε κλίμα αντίστασης του λαού στην επιχείρηση τρομοκράτησης

Σε διαρκή συνεδρίαση πρότεινε ο Αλ. Τσίπρας να τεθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκτιμάται καθημερινά η κατάσταση και να υπάρχει παρέμβαση όπου χρειαστεί 
Η (αναγκαστική για τον Σαμαρά) επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τελικά μία θετική εξέλιξη, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εισηγητική του τοποθέτηση στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.


  Η εν λόγω επίσπευση έγινε κάτω από το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής, όπως επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως οι επόμενες ημέρες έως τις 29 Δεκεμβρίου θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες. «Είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες», εκτίμησε και ζήτησε από τα μέλη του οργάνου να  δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης του λαού στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης.
«Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα, εγρήγορση και αποφασιστικότητα», φέρεται να συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσιπρας και πρότεινε να τεθεί η Πολιτική Γραμματεία σε διαρκή συνεδρίαση προεκειμένου να εκτιμάται καθημερινά η κατάσταση και να υπάρχει παρέμβαση όπου χρειαστεί.
Την ίδια ώρα τόνισε πως το κόμμα θα συνεχίσει τις  περιφερειακές συνδιασκέψεις, καθώς όπως είπε «αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Σαμαρά ή η εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ».
«Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό», ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας πως «από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη  διαφθορά, το λαθρεμπόριο, την φοροδιαφυγή, αλλά και τον χώρο των ΜΜΕ.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)