Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κινητοποίηση του Δήμου,και ομάδας Αλληλεγγύης,για την άστεγη στο Ηράκλειο Κρήτης


Η Κίτρινη Αποστολή (ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ)
ζητά την ευαισθητοποίηση των Ηρακλειωτών για μια γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες- Άμεση η κινητοποίηση της δημοτικής αρχής. Θέλει κοινωνική και ψυχολογική φροντίδα!



Στο Ηράκλειο του 2017 μια εικόνα που σφίγγει το στομάχι ... Μια γυναίκα που εξ αιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει βρέθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να βρει καταφύγιο σε ένα ... χωράφι. 



Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής η γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο δρόμο με τα λιγοστά υπάρχοντά της καθώς δεν μπόρεσε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού που διέμενε με αποτέλεσμα να της κάνουν έξωση. 
Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται : 
Εικόνες που δεν τιμούν κανένα εκτυλίσσονται εδώ και μια βδομάδα στη πόλη μας. Δυστυχώς στην αρχή όλοι μας παθαίνουμε ένα σοκ....όπως και με τους συνανθρώπους που μας πριν μερικά χρόνια έψαχναν στα σκουπίδια. Το συνηθίσαμε πλέον και δεν μας κάνει καμία εντύπωση!! Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία!!
Τώρα πάθαμε ακόμα ένα σοκ με αυτή τη γυναίκα....που πετάχτηκε από το σπίτι της για ένα ενοίκιο όπως ισχυρίζεται!!!
Και επειδή είναι πάρα πολύ εύκολο να σχολιάζουμε από το καναπέ μας το τι και το πώς.....ήρθε η ώρα για πράξεις!! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί και ώρα 08.45 ......Βούλα Ανάπα. Η  διεύθυνση είναι λίγο πιο κάτω από το σταθμό της ΔΕΗ στη Θερισσο. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα....ας το κάνει.....

Άμεση η κινητοποίηση του δήμου Ηρακλείου 
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του δήμου Ηρακλείου για την περίπτωση της γυναίκας. Τέσσερα άτομα της κοινωνικής υπηρεσίας με εντολή της αντιδημάρχου Μαρίας Καναβάκη, βρέθηκαν στο χωράφι και αφού δεν την βρήκαν επικοινώνησαν μαζί της στο τηλέφωνο.
Η ίδια ευχαρίστησε την υπηρεσία του δήμου και ανέφερε ότι δεν ήθελε κάτι καθώς τακτοποίησε το θέμα της. Η υπηρεσία την ενημέρωσε ότι αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια θα είναι στη διάθεση της.
πηγή:.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)