Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ,για ΛΥΠΗΣΗ, ή για ΦΤΥΣΙΜΟ!

Μιλώντας σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Imperial,στη Λάρισα, ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε στην έναρξη της ομιλίας του βέβαιος για τη νίκη στις επικείμενες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο αέρας νίκης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει, το κλίμα αλλάζει. Ο ελληνικός λαός μας ψήφισε πριν από δυόμισι χρόνια για να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Πριν από δυόμισι χρόνια ελάχιστοι το πίστευαν».

Βέβαια η εκδήλωση, με αυτά τα άτομα, δε αφορούσε τους πολίτες της αγαπητής μας Λάρισας, αλλά όλης της Θεσσαλίας. Και α προτρέξουν κάποιοι και μας πουν κακεντρεχείς, ότι τάχα ανακαλύψαμε ότι είχε καλέσει κομματικούς του φίλους από όλη την Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι μπήκαν λεωφορεία από την ΝΔ για να μεταφέρουν κόσμο στο ξενοδοχείο της Λάρισας. Και μάλιστα, είχε δωρεάν καφεδάκι, σάντουιτς και κρουασάν! ΟΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΔ!

Και τα παραπάνω δεν τα λέμε εμείς, αλλά η βουλευτής της ΝΔ στην Μαγνησία, Ζέττα Μακρή που προπαγάνδιζε την αναχώρηση λεωφορείων μέσω twitter....




Παλιά έφερναν τα κόμματα λεωφορεία για να γεμίσουν ανοικτές συγκεντρώσεις.......Σήμερα, η ΝΔ έχει φάει τέτοιο μαύρισμα την συνείδηση του κόσμου της, που επιστρατεύει λεωφορεία για να γεμίσει αίθουσες ξενοδοχείων. Αυτή είναι χθεσινή φωτογραφία,, που δείχνει μέρος των λεωφορείων που επιστρατεύθηκαν από όλη την Θεσσαλία για να γεμίσει η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Imperial!

Μάλιστα στα Τρίκαλα, είχαν ετοιμάσει δύο λεωφορεία, αλλά τελικά μόνο το ένα χρειάστηκε!


H πρωτη έξοδος του Σαμαρά από το Μέγαρο Μαξίμου συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες και συγκεκριμενα  απο σχολικούς φυλάκες


papaioannou-giannis.net


anemosantistasis.blogspot.com

Δεν σταμάτησε στην Ορεστιάδα, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Στην κεντρική πλατεία της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι οποίοι είχαν ανοίξει και πανό. Ο πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι πέρασε με το αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τις Καστανιές, δεν σταμάτησε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας έγραψε στο facebook: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. . . ,φράση που μπορεί να ερμηνευτεί κι ως απλός χαιρετισμός, ενώ με χιούμορ σχολίασε τη στάση Σαμαρά, το μέλος της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Λεωνίδας Χέλης ο οποίος έγραψε στο facebook
ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ
———————–
Μάλλον ο καφές που κάνουν στην Ορεστιάδα είναι πικρός για αυτό δε σταμάτησε εκεί ο κ.Σαμαράς. Έτσι είναι όμως, όταν κλείνεις το εργοστάσιο της ζάχαρης τι περίμενες να σε κεράσουν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας κ.Σαμαρά, λουκούμια ?

Δείτε το βίντεο


thrakinea.gr
-----------------------------------------------------
"Πότε τον χάσατε το μακαρίτη;"

Περισσότερο σε μνημόσυνο, παρά σε προεκλογική συγκέντρωση, παραπέμπει η φωτογραφία από συγκέντρωση ψηφοφόρων της ΝΔ στο Βύρωνα, την οποία ανέβασε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. (εδώ το tweet)
Embedded image permalink
Πληροφορίες ότι το μαγαζί σέρβιρε ελληνικό καφέ και κονιάκ παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Επιπλέον, ατεκμηρίωτος παραμένει και ο ισχυρισμός ότι όταν εφαρμόζεις μνημόνια και ποζάρεις με τα χέρια αλά Μέρκελ, δεν εμφανίζονται τα μάτια σου στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα μετά να χρειάζεσαι το paint για τα ζωγραφίσεις...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)