Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΗΠΑ:Μαζικές διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βαρβαρότητας (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

A child looks on during a demonstration against police violence in Oakland, California December 13, 2014. REUTERS-Stephen Lam
ΈΡΕΥΝΑ της "ΜΕΤΑβασης"

Ογκώδεις διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους φόνους άοπλων Αφροαμερικανών από λευκούς Αμερικανούς αστυνομικούς .
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Ουάσιγκτον, πόλη εμβληματική για τις μεγάλες πορείες της υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το παρελθόν, ζητώντας να απονεμηθεί δικαιοσύνη μετά τους θανάτους αφροαμερικανών από πυρά λευκών αστυνομικών.


 Η διαδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πάστορα Αλ Σάρπτον, ένθερμου υποστηρικτή των πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ, με αίτημα «δικαιοσύνη για όλους». Σε αυτήν μετείχαν τα μέλη των οικογενειών των Μάικλ Μπράουν, Ερικ Γκάρνερ και Ταμίρ Ράις, μαύρων που σκοτώθηκαν τα πυρά λευκών αστυνομικών τους τελευταίους μήνες.
People gather for the start of the national Justice For All march, led by civil rights activist Reverend Al Sharpton, against police violence, in Washington December 13, 2014. REUTERS-Jonathan Ernst
Οι συγκεκριμένοι θάνατοι ξυπνούν το φάντασμα του ρατσισμού στις ΗΠΑ και πολλές διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε όλη τη χώρα. Στην διαδήλωση μετείχαν δεκάδες χιλιάδες πολίτες, στην πλειονότητά τους μαύροι. Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Demonstrators argue with US Capitol police as they march to join a protest against police violence organized by the National Action Network in Washington December 13, 2014. REUTERS-James Lawler Duggan
Η πορεία, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, κατευθύνθηκε στο Καπιτώλιο, έδρα του Κογκρέσου. Οι διαδηλωτές, ανάμεσά τους πολλοί νέοι, αποφασισμένοι και μαχητικοί, ορισμένοι ήρθαν από πολύ μακριά, φώναζαν: «δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ειρήνη».
Ομιλητές διαδέχονταν ο ένας τον άλλο στην εξέδρα και απευθύνονταν στον κόσμο. «Καλούμε το Κογκρέσο να ψηφίσει νόμο κατά του φυλετικού προφίλ. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε από εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο, θα μείνουμε μέχρι αυτό να επιτευχθεί», δήλωσε η Λόρα Μέρφι, της Ένωσης Προστασίας Ατομικών Ελευθεριών (ACLU).
Αντίστοιχες διαδηλώσεις, απόλυτα ειρηνικές πραγματοποιήθηκαν σε άλλες πόλεις. Στη Βοστόνη η αστυνομία συνέλαβε 23 διαδηλωτές που επιχείρησαν να μπλοκάρουν μία κεντρική οδό. 
Police officers scuffle with protestors during a demonstration against recent grand jury decisions not to indict police officers in the deaths of Michael Brown and Eric Garner, in Boston, Massachusetts December 13, 2014. REUTERS-Brian Snyder
Μία σύλληψη καταγράφηκε και στη Νέα Υόρκη όπου οι πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση κατά της (ρατσιστικής) αστυνομικής βαρβαρότητας:
The Empire State Building is seen in the background while people march against police violence, in Midtown Manhattan, New York December 13, 2014.  REUTERS-Eduardo Munoz
A woman takes part in a march against police violence, in Midtown Manhattan, New York December 13, 2014. REUTERS-Eduardo Munoz
Και οι δρόμοι του Όκλαντ κατακλύστηκαν από κόσμο, όποου σύφμωνα με την αστυνομία λεηλατήθηκε ένα κατάστημα:
Demonstrators chant during a demonstration against police violence in Oakland, California December 13, 2014. REUTERS-Stephen Lam
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι διαδηλώσεις ήταν από τις ογκωδέστερες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους φόνους Αφροαμερικανών από λευκούς αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη, το Κλίβελαντ και το Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Το γεγονός ότι το σώμα των ενόρκων αποφάσισε κατά της άσκησης δίωξης εναντίον των αστυνομικών - τόσο στην περίπτωση της Νέας Υόρκης, με τον φόνο του 43χρονου ασθματικού Αφροαμερικανού Έρικ Γκάρνερ, όσο και σε εκείνη του Φέργκιουσον, με τον φόνο του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ Μπράουν - προκάλεσε έκρηξη διαμαρτυριών σε ολόκληρη τη χώρα.
«Χρειάζονται περισσότερα από κουβέντες. Απαιτείται νομοθετική δράση που θα αλλάξει την κατάσταση τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά», δήλωσε ο Αμερικανός ακτιβιστής υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων Αλ Σάρπτον, ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Δράσης, το οποίο ηγείται της διαδήλωσης στην Ουάσινγκτον.
Πληροφορίες - φωτογραφίες: Reuters
left.gr

----------------------

Ογκώδεις διαδηλώσεις έγιναν χθες κατά της αστυνομικής βίας έγιναν χθες σε πολλές αμερικανικές μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ.
Χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους σε Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, ζητώντας να απονεμηθεί δικαιοσύνη, μετά τους θανάτους αφροαμερικανών από πυρά λευκών αστυνομικών.
Στην Ουάσιγκτον το παρών έδωσαν και μέλη των οικογενειών των θυμάτων, του 18χρονου αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν, του Ερικ Γκάρνερ που πέθανε απο κεφαλοκλείδωμα των αστυνομικών και του Ταμίρ Ράις, του 12χρονου αγοριού έπεσε νεκρό από σφαίρα αστυνομικών επειδή κρατούσε ψεύτικο όπλο.
Παρουσία ισχυρών δυνάμεων των Αρχών η πορεία κατευθύνθηκε στο Καπιτώλιο με τους διαδηλωτές - κατά βάση αφροαμερικανούς- να κρατούν πανό που έγραφαν ενδεικτικά: "Σταματήστε τους φονιάδες αστυνομικούς " , "Οι ζωές των μαύρων μετρούν ", ζητώντας από το Κογκρέσο να αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες για την προστασία των πολιτών.
Παράλληλα, μικροεπεισόδια και συλλήψεις έγιναν σε Νέα Υόρκη και Όκλαντ. Στο σύνολό τους, ωστόσο, οι διαδηλώσεις ήταν ειρηνικές.
megatv.com
--------------------------------------------

Με επικεφαλής μέλη των οικογενειών θυμάτων της αστυνομικής βίας και τον Αιδεσιμότατο Αλ Σάρπτον, πραγματοποιείται πορεία στην Ουάσινγκτον κατά της αστυνομικής βίας









Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό στα χέρια χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Ουάσινγκτον για να διαμαρτυρηθούν ενώνοντας τις φωνές τους για την αστυνομική βία κατά Αφροαμερικανών.
Οι συγγενείς του Μάικλ Μπράουν και πολύς κόσμος από το Φέργκιουσον του Μιζούρι, αλλά και η οικογένεια του Ερικ Γκάρνερ από τη Νέα Υόρκη περπάτησαν πλάι – πλάι
Οι συγγενείς του Μάικλ Μπράουν και πολύς κόσμος από το Φέργκιουσον του Μιζούρι, αλλά και η οικογένεια του Ερικ Γκάρνερ από τη Νέα Υόρκη περπάτησαν πλάι – πλάι ζητώντας δικαιοσύνη για το θάνατό τους από αστυνομικούς. Την πρωτοβουλία για την πορεία, που συνεχίζεται ακόμη και τώρα, είχε ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αλ Σάρπτον που επέλεξε την Ουάσινγκτον καθώς είναι η πόλη όπου είχε κάνει πορεία για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών πριν από 50 χρόνια ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Πολλά πανό γράφουν:«δεν μπορώ να αναπνεύσω», επαναλαμβάνοντας τα τελευταία λόγια του 43χρονου Γκάρνερ στο Στέιτεν 'Αιλαντ της Νέας Υόρκης, πριν χάσει τις αισθήσεις του.
«Πραγματοποιούμε πορεία για να τερματίσουμε το ρατσιστικό προφίλ», «Ο ρατσισμός είναι αρρώστια. Η επανάσταση είναι η λύση», «Σταματήστε τους αστυνομικούς φονιάδες», «Μην πυροβολείτε, είμαι λευκός», «Οι ζωές των μαύρων μετρούν», αναγράφονταν σε άλλα πανό.
Η πορεία, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, κατευθύνθηκε στο Καπιτώλιο, έδρα του Κονγκρέσου. Οι διαδηλωτές, ανάμεσά τους πολλοί νέοι, αποφασισμένοι και μαχητικοί, ορισμένοι ήρθαν από πολύ μακριά, φώναζαν: «δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ειρήνη».
Ομιλητές διαδέχτηκαν ο ένας τον άλλο στην εξέδρα και απευθύνονταν στον κόσμο. «Καλούμε το Κονγκρέσο να ψηφίσει νόμο κατά του φυλετικού προφίλ. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε από εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο, θα μείνουμε μέχρι αυτό να επιτευχθεί», δήλωσε η Λόρα Μέρφι, της Ένωσης προστασίας ατομικών ελευθεριών (ACLU).
«Δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για να μετέχω στην πορεία για τον Έρικ, αλλά για τις κόρες σας, τους γιους σας, τα ανίψια σας, τους γονείς σας»
Το λόγο πήρε και η γυναίκα του Ερικ Γκάρνερ, ο οποίος πέθανε από ασφυξία όταν αστυνομικός τον έπιασε από το λαιμό για να τον συλλάβει. «Δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για να μετέχω στην πορεία για τον Έρικ, αλλά για τις κόρες σας, τους γιους σας, τα ανίψια σας, τους γονείς σας», φώναξε. «Σε αυτή τη χώρα κρίνεστε από την εμφάνισή σας. Αλλά δεν είμαστε πλιατσικολόγοι, τζιχαντιστές ή εξτρεμιστές, είμαστε κανονικοί άνθρωποι», δήλωσε ένας διαδηλωτής από τη Σομαλία, ο 32χρονος Αμερ Αμπουμπακάρ, κρατώντας μια πινακίδα με το σύνθημα: «Είμαι ο επόμενος που θα γίνω θύμα της αστυνομικής βίας».
Παρούσες στην πορεία, επίσης οι οικογένειες του 17χρονου μαύρουΤρέιβον Μάρτιν που έπεσε νεκρός τον Φεβρουάριο του 2012 στη Φλόριντα, του 12χρονου Ταμίρ Ράις που πυροβολήθηκε θανάσιμα στο Κλίβελαντ στα τέλη Νοεμβρίου ενώ έπαιζε με ένα ψεύτικο όπλο, του28χρονου Ακάι Γκάρλεϊ που σκοτώθηκε «από λάθος» λευκού αστυνομικού στα τέλη Νοεμβρίου στο Μπρούκλιν.
Δύο επιτροπές ενόρκων αποφάσισαν να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος των αστυνομικών που εμπλέκονται στους θανάτους των Μάικλ Μπράουν και Ερικ Γκάρνερ, γεγονός που έχει προκαλέσει μαζικές διαδηλώσεις με αίτημα την απονομή δικαιοσύνης.

Πορείες και σε άλλες πόλεις




Παράλληλα με την Ουάσιγκτον πορείες γίνονται και στη Νέα Υόρκη, το Όκλαντ ενώ στη Βοστώνη σημειώθηκαν και επεισόδια και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί και συλλήψεις. Οι διαδηλωτές, αναφέρει η Boston Globe, επιχείρησαν να βγουν και να αποκλείσουν τον εθνικό δρόμο και συνελήφθησαν από την αστυνομία.  
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters
thetoc.gr
-----------------------------------------------------------
ΧΘΕΣ:

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα σε Ουάσινγκτον Νέα Υόρκη για τους φόνους άοπλων αφροαμερικανών από λευκούς αμερικανούς αστυνομικούς
ogkwdeis-diadilwseis-simera-se-ouasingkton---nea-uorki
Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν για τους φόνους άοπλων αφροαμερικανών από λευκούς αμερικανούς αστυνομικούς και να απευθύνουν έκκληση στο Κογκρέσο να προστατεύσει τους πολίτες.
Το γεγονός ότι το σώμα των ενόρκων αποφάσισε κατά της άσκησης δίωξης εναντίον των αστυνομικών, τόσο στην περίπτωση της Νέας Υόρκης -με τον φόνο του 43χρονου ασθματικού αφροαμερικανού Έρικ Γκάρνερ- όσο και σε εκείνη του Φέργκιουσον με τον φόνο του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ Μπράουν, προκάλεσε έκρηξη διαμαρτυριών σε όλες τις ΗΠΑ.
Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι οι διαδηλώσεις θα είναι από τις ογκωδέστερες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους φόνους αφροαμερικανών από λευκούς αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη, το Κλίβελαντ και το Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Το γεγονός ότι το σώμα των ενόρκων αποφάσισε κατά της άσκησης δίωξης εναντίον των αστυνομικών, τόσο στην περίπτωση της Νέας Υόρκης -με τον φόνο του 43χρονου ασθματικού αφροαμερικανού Έρικ Γκάρνερ- όσο και σε εκείνη του Φέργκιουσον με τον φόνο του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ Μπράουν, προκάλεσε έκρηξη διαμαρτυριών σε όλες τις ΗΠΑ.
«Χρειάζονται περισσότερα από κουβέντες. Απαιτείται νομοθετική δράση που θα αλλάξει την κατάσταση τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αμερικανός ακτιβιστής υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων Αλ Σάρπτον, ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Δράσης, το οποίο ηγείται της διαδήλωσης στην Ουάσινγκτον.

Ανάγκη αλλαγής της νομοθεσίας

Ο Σάρπτον είπε ότι το Κογκρέσο θα πρέπει να ψηφίσει νομοθεσία που θα επιτρέπει στους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να αναλαμβάνουν τις υποθέσεις που αφορούν την αστυνομία.Όπως είπε ο ίδιος, οι τοπικοί εισαγγελείς οι οποίοι συνεργάζονται συχνά με την αστυνομία και καλούνται να ερευνήσουν στη συνέχεια τη συμπεριφορά αστυνομικών, αντιμετωπίζουν σύγκρουση συμφερόντων.

Στη διαδήλωση και οι οικογένειες των θυμάτων

Στη διαδήλωση στην Ουάσινγκτον θα συμμετέχουν οι οικογένειες των Γκάρνερ και Ακάι Γκάρλεϊ-  αμφότεροι άοπλοι αφροαμερικανοί που σκοτώθηκαν από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης- του Τρέιβον Μάρτιν, ο οποίος σκοτώθηκε το 2012 σε συνοικία της Φλόριντα και του Μάικλ Μπράουν που σκοτώθηκε στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα αποκλείσει τη λεωφόρο Πενσιλβάνια, ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο
Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα αποκλείσει τηλεωφόρο Πενσιλβάνια, ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο. Οι διαδηλωτές αναμένεται ότι θα μεταβούν εκεί με λεωφορείο ακόμη κι από μακρινές περιοχές όπως η Φλόριντα, το Κονέκτικατ και το Πίτσμπεργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των διοργανωτών.
Στη Νέα Υόρκη, η πορεία αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 44.000 ανθρώπους, είπαν οι διοργανωτές, και θα ξεκινήσει στις 21:00 από την πλατεία Ουάσινγκτον, θα κατευθυνθεί προς το Μανχάταν και θα καταλήξει στο αρχηγείο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ - Ρόιτερς

thetoc.gr
------------------------------------------------------------

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν για τους φόνους άοπλων Αφροαμερικανών από λευκούς Αμερικανούς αστυνομικούς.
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι διαδηλώσεις θα είναι από τις ογκωδέστερες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους φόνους Αφροαμερικανών από λευκούς αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη, το Κλίβελαντ και το Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Το γεγονός ότι το σώμα των ενόρκων αποφάσισε κατά της άσκησης δίωξης εναντίον των αστυνομικών - τόσο στην περίπτωση της Νέας Υόρκης, με τον φόνο του 43χρονου ασθματικού Αφροαμερικανού Έρικ Γκάρνερ, όσο και σε εκείνη του Φέργκιουσον, με τον φόνο του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ Μπράουν - προκάλεσε έκρηξη διαμαρτυριών σε ολόκληρη τη χώρα.
«Χρειάζονται περισσότερα από κουβέντες. Απαιτείται νομοθετική δράση που θα αλλάξει την κατάσταση τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά», δήλωσε ο Αμερικανός ακτιβιστής υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων Αλ Σάρπτον, ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Δράσης, το οποίο ηγείται της διαδήλωσης στην Ουάσινγκτον.
Ο Σάρπτον είπε ότι το Κογκρέσο θα πρέπει να ψηφίσει νομοθεσία που θα επιτρέπει στους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να αναλαμβάνουν τις υποθέσεις που αφορούν την αστυνομία. Όπως είπε ο ίδιος, οι τοπικοί εισαγγελείς οι οποίοι συνεργάζονται συχνά με την αστυνομία και καλούνται να ερευνήσουν στη συνέχεια τη συμπεριφορά αστυνομικών, αντιμετωπίζουν σύγκρουση συμφερόντων.
Στη διαδήλωση στην Ουάσιγκτον θα συμμετέχουν οι οικογένειες των Γκάρνερ και Ακάι Γκάρλεϊ - αμφότεροι άοπλοι Αφροαμερικανοί που σκοτώθηκαν από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης - του Τρέιβον Μάρτιν, ο οποίος σκοτώθηκε το 2012 σε συνοικία της Φλόριντα και του Μάικλ Μπράουν που σκοτώθηκε στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα αποκλείσει την λεωφόρο Πενσιλβάνια, ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο. Οι διαδηλωτές αναμένεται να μεταβούν εκεί με λεωφορείο ακόμη κι από μακρινές περιοχές όπως η Φλόριντα, το Κονέκτικατ και το Πίτσμπεργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των διοργανωτών.
Στη Νέα Υόρκη, η πορεία που αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 44.000 ανθρώπους, θα ξεκινήσει στις 21:00 από την πλατεία Ουάσιγκτον, θα κατευθυνθεί προς το Μανχάταν και θα καταλήξει στο αρχηγείο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
naftemporiki.gr
--------------------------------
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη

protothema.gr
------------------------------------------------------------
"Διαδηλώνουμε γιατί δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε" ήταν το σύνθημα στα περισσότερα πανό
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑΧιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ
 Κατηγορία: Κόσμος
Πλήθος κόσμου διαδήλωσε απόψε στην Ουάσινγκτον ζητώντας να απονεμηθεί δικαιοσύνη μετά τους θανάτους από πυρά λευκών αστυνομικών.
Η διαδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πάστορα Αλ Σάρπτον, ένθερμου υποστηρικτή των πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ, με αίτημα “δικαιοσύνη για όλους”.
Σε αυτήν μετείχαν τα μέλη των οικογενειών των Μάικλ Μπράουν, Ερικ Γκάρνερ και Ταμίρ Ράις, μαύρων που σκοτώθηκαν τα πυρά λευκών αστυνομικών τους τελευταίους μήνες.
Δυστυχώς με αυτούς τους θανάτους το φάντασμα του ρατσισμού στοίχισε την Αμερική.
Χιλιάδες διαδηλώσεις σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στα πανό ξεχώρισε ένα. “Από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε”, έγραφε. Οι Ελληνες που ζουν στη Νέα Υόρκη πήραν μέρος στην πορεία.
ellines

news.makedonias.gr
-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)