Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι Σκύλοι,της Ανίκανης ,Κυβερνώσας "Αριστεράς"

Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά" ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή σε στενούς της συνεργάτες σχολιάζοντας τη φωτογραφία,
Η Φωτογραφία, του Μάριου Λώλου



 σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.
"Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό… Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο τους" είπε η κυρία Μακρή, απαντώντας έτσι στους κ.κ. Τατσόπουλο και Ψαριανό.
----------------------
Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης" όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής.
Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσουν.
Παραπάνω σχόλια περιττεύουν…
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)