Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Προκλητική Επίθεση των ΔΕΛΤΑ,σε ΑΝΤΙΦΑ Διαδήλωση.Χτυπήθηκε ο Δήμαρχος ΒΥΡΩΝΑ

Μετά το τέλος της αντιφασιστικής πορείας στο Βύρωνα, ομάδα ΔΕΛΤΑ επιχείρησε με προκλητικό τρόπο να πραγματοποιήσει ελέγχους σε διαδηλωτές, έξω από το κοινωνικό πολιτιστικό κέντρο Βύρωνα "Λαμπηδόνα". Στις διαμαρτυρίες των παριστάμενων για την προκλητικη συμπεριφορά τους οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου-λάμψης, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στο χέρι ο Δήμαρχος Βύρωνα, Άκης Κατωπόδης. 
Η ομάδα ΔΕΛΤΑ προχώρησε και στην προσαγωγή δύο διαδηλωτών, εκ των οποίων ο ένας ήταν δημοσιογράφος, παρά τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά και των δημοτικών συμβούλων της περιοχής. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι. 

left.gr
-----------------

Το κάλεσμα:
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους κατοίκους του Βύρωνα, στην αντιφασιστική πορεία της Τρίτης 16 του Σεπτέμβρη στις 19:00.
Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. συνεχίζουν τις επιθέσεις απρόσκοπτα. Οι φασίστες είναι όργανα των ισχυρών του πλούτου. Επιτίθενται σε όλους τους καταπιεσμένους, σε όποιον/α αντιστέκεται, σε όποιον/α διαφέρει. Η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ τους κάνουν πλάτες.
Στις γειτονιές της προσφυγιάς, της αντίστασης, της αξιοπρέπειας, της ανεργίας και της αλληλεγγύης, οι φασίστες και οι υποστηρικτές τους δεν είναι απλά ανεπιθύμητοι αλλά εχθροί.
Αυτό θα το επιβεβαιώνουμε κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο..
Ούτε στον Βύρωνα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
Η πορεία θα ξεκινήσει από τον Άγιο Λάζαρο με προορισμό την πλατεία Ταπητουργείου (Εθνικής Αντιστάσεως),


θα ακολουθήσει συναυλία στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο από τους:
ΦΡΑΞΙΑ, DEMON ST8, ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, GIFT OF LIFE 138.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου