Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΝΑΤΟΣ και ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ!

karamanlis-tzitzikwstasΟ "αντάρτης" Περιφερειάρχης Κεντρ.Μακεδονίας μίλησε για ουσιαστική επιστροφή του πρώην Πρωθυπουργού στην κύρια πολιτική σκηνή. Ψηλά στην "καραμανλική" ιεραρχία το νεαρό στέλεχος

Όλο και περισσότεροι στο χώρο της ΝΔ κοιτούν με αυξανόμενες προσδοκίες προς τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που πήγε κόντρα στην επιλογή του Μαξίμου και του Αντ.Σαμαρά προσωπικά στις αυτοδιοικητικές του Μαίου και μάλιστα βγήκε νικητής στο τέλος.


Άλλωστε είναι κοινό μυστικό στη Βόρειο Ελλάδα ότι σε εκείνη του την προσπάθεια είχε τηνυποστήριξη σχεδόν σύσσωμου του “καραμανλικού” μπλογκ που παραμένει πανίσχυρο στο εσωτερικό του κόμματος, όπως και του Πάνου Καμμένου.
Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επέλεξε να απαντήσει σε συγκεκριμένηερώτηση δημοσιογράφου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες του ρεπορτάζ που, φέρουν τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, να μην ενδιαφέρεται επί του παρόντος για την ΠτΔ, αλλά αντίθετα να ασχολείται καθημερινά με τις πολιτικές εξελίξεις της κύριας πολιτικής σκηνής τις οποίες παρακολουθεί πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και διαρκείς και καθημερινές συσκέψεις και επαφές.
Για τις χειραψίες που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στην τελετή εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ, το περασμένο Σάββατο, ρώτησε δημοσιογράφος τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν.
Όταν του επισήμανε ότι η χειραψία με τον κ. Σαμαρά φάνηκε σχετικά ψυχρή και με τον κ. Καραμανλή πολύ θερμή ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη θεσμική σχέση ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε έναν περιφερειάρχη μπορεί να μπαίνουν ζητήματα προσωπικής πικρίας ή θέματα που αφορούν στο παρελθόν.Χάρηκα πράγματι για τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι αποτελεί κεφάλαιο για τη χώρα και την ευρύτερη κεντροδεξιά και, μάλιστα, σε ρόλο όχι τιμητικής αποστρατείας, όπως κάποιοι θα ήθελαν”.
Πληροφορίες του ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ φέρουν τον κ.Τζιτζικώστα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην“νέα ιεραρχία” στους “καραμανλικούς κύκλους”, να αποτελεί και ένα από τα “καυτά” ονόματα της νέας εποχής στη ΝΔ στις εξελίξεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν μετά από εκλογική αναμέτρηση.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)