Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Σάλος από τα συνθήματα μίσους Λοκατζήδων στην Κύπρο

"Λοκατζής στο βουνό...μόνο αίμα, τι αίμα, τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να ναι κι ότι να ναι": Σύνθημα στο στόμα λοκατζήδων στην Κύπρο, ανάμεσα σε άλλα, το ίδιο υβριστικά και προσβλητικά. 
ο παραπάνω σύνθημα καθώς όμως και το "Η Κύπρος είναι ελληνική γ.....αι η Τουρκία" 


ξεστομίζονται από ομάδες λοκατζήδων που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο.
Το συγκεκριμένο βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το αναλόγως.
  
Ο κύριος Παπαδημούλης ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας όπως και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Επιπλέον, το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναφέρει σχετικά:
"Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις."
Το αξιοσημείωτο είναι πως το βίντεο, το οποίο κατέβηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Δικτύου, θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με όλες σχεδόν τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας, τις οποίες οι άνδρες των ΛΟΚ δηλώνουν ότι θα βυθίσουν στο αίμα.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση από τη σελίδα του Δικτύου Σπάρτακος:
Μπορεί το βίντεο να κατέβηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όμως όχι μόνο άφησε πίσω του τεκμήρια, αλλά πολύ περισσότερο έγινε αντιληπτό από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.
Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Όμως ΓΕΣ και ΥΠΕΘΑ δεν έβγαλαν ούτε ανακοίνωση, ωθώντας όλους να καταλάβουν ποιοι δίνουν το ελεύθερο στους ΝΑΖΙ να δρουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, πως και γιατί εκπαιδεύονται οι Ειδικές Δυνάμεις.
Τώρα δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει. Οι έρευνες των επιτελείων με τις λευκές σελίδες για τη διείσδυσης των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις που διέταξε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος κάλλιστα μπορούν να συμπεριλάβουν τα φασιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, τις κραυγές μίσους που αποτελούν το πλαίσιο εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων.
Αυτές είναι οι Ειδικές Δυνάμεις, έτσι εκπαιδεύονται, έτσι γαλουχούνται, όπως περιγράφει το βίντεο.
συνεχεια στο left.gr

Στέλιος Μπαμιατζής

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)