Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑβαση!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑβαση!

Στις 07-01-14, γράφαμε:
<<Τα 100.000 κλίκ,είναι ένα νέο όριο,
όπου ίσως, το ΔΙΚΤΥΟ "OPENwind Network",
ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!>>.


και στις 90.000 κλίκ στις 08-05-14 αναφέραμε :
<<ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ,ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ BLOG,ΚΑΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΝΕΡΓΑ BLOG,
ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ "OPENwind Network".>>,

ΣΗΜΕΡΑ,ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ίσως πιο γρήγορα από οτι έπρεπε, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ!

Καλή μας Συνέχεια!

και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο:

  1. Ο νέος φόρος ακινήτων θα συσσωρεύσει νέα ληξιπρόθεσμα χρέη στα ήδη υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε παραθέσει το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών, θα βεβαιωθούν 3,24 δις για να εισπραχτούν 2,65 δις περίπου. Συνεπώς θα δημιουργηθούν 600 εκ. νέα ληξιπρόθεσμα χρέη, με 2 στους 10 φορολογούμενους να μην μπορούν να πληρώσουν. Η εκτίμηση μας είναι ότι τα ληξιπρόθεσμα που θα δημιουργηθούν θα είναι πολύ περισσότερα.
    Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος με ελάχιστη ανταποδοτικότητα. Και αυτό σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπου ο φόρος ακίνητης περιουσίας ή περιουσίας εν γένει, κατευθύνεται σε συγκεκριμένες ανταποδοτικές δαπάνες, και για αυτό κυρίως αποτελεί πόρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφυλάσσει ο φόρος στους ιδιοκτήτες οικοπέδων εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών, που μέχρι πέρσι φορολογούνταν βάσει συγκριτικών στοιχείων. Τα συγκεκριμένα οικόπεδα φορολογούνται με ποσά πολλαπλάσια της πραγματικής τους αξίας (βάσει συγκριτικών στοιχείων), καθώς ακολουθούν την κατώτερη αντικειμενική αξία της γύρω περιοχής, η οποία είναι σε σχέση με την πραγματική αξία τους πάρα πολύ υψηλή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα έχουμε στη Ζάκυνθο, στα Τρίκαλα, και σε πολλές άλλες περιοχές. Ο κόσμος εκεί έχει ξεσηκωθεί.
    Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών δίνουν τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις με τεράστια ακίνητη περιουσία στην κατοχή τους, να μην πληρώσουν τέσσερις χρονιές σε μία δεκαετία ΕΝΦΙΑ, αρκεί να έχουν μειωμένο τζίρο, να μην υπερβαίνει ο τζίρος τους το δεκαπλάσιο του συνολικού φόρου κατά το περασμένο φορολογικό έτος και να μην έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη.
    Για τους ανήμπορους φορολογούμενους δεν ισχύει κάτι ανάλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)