Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ η γιορτή ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!(Αφιέρωμα)

kosmosΧιλιάδες άνθρωποι έδωσαν απόψε το «παρών» στη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, που διοργανώθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης για τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν εδώ και 11 μήνες τις κινητοποιήσεις τους.

To left.gr και ο Αγγελος Καλοδούκας ήταν βεβαίως εκεί. Δείτε αυτό το 2,5λεπτο βίντεο - δεν χρειάζεται καμιά λεζάντα, η εικόνα μιλάει μόνη της:
 Η περιγραφή όσων έγιναν χθες, από το Κόκκινο 105,5:
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου ανάγκασε την αστυνομία να κλείσει τους γύρω δρόμους της πλατείας.

Ήταν όλοι εκεί.

Τα κορίτσια που εδώ και δέκα μήνες δίνουν το σύνθημα νίκης, που με την πίστη τους και το πείσμα τους βρίσκονται στον δρόμο, αγωνιζόμενες για τα δίκια τους, γιόρταζαν χθες το βράδυ στο Σύνταγμα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και αν το συνδυάσεις και με την μαγική παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου, τότε σίγουρα θα ήθελες να το ζήσεις από κοντά.

Η αισιοδοξία των ανθρώπων, που παρευρέθηκαν στην συναυλία, αναδυόταν στον αέρα, αισιοδοξία που προέρχεται από την πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που μας καταπιέζουν. 
Φωτογραφίες από τον Αγγελο Καλοδούκα - περισσότερες ακόμα εδώ:
Πλήθος κόσμου χθες στο Σϋνταγμα - και η μαρτυρική Γάζα στις καρδιές των ανθρώπων
Συνθήματα και παλμός
Και επί σκηνής
Με τη Χαρούλα Αλεξίου
  Φωτογραφίες από τους: ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ

H "τεράστια" Χαρούλα έδινε τον ρυθμό


Ο κόσμος ήταν πολύς...


Πάρα πολύς...


Ε, ναι το φχαριστηθήκαμε...!


#FreePalestineΜε αγωνιστική διάθεση τα κορίτσια, δεν χαλαρώνουν ούτε την μέρα γιορτής...Και το "κοκκινάκι", έδωσε το παρόν!

Ήταν μια γιορτή αλληλεγγύης και όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Venceremos! 
Πηγή: Στο Κόκκινο 105,5
left.gr
matrix24.gr
------------------------
«Είμαστε όλοι καθαρίστριες», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο πολυπληθές κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» και της "Αλληλεγγύης για Όλους".  Η πλατεία Συντάγματος αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει όλους τους αλληλέγγυους στον αγώνα των καθαριστριών.

katharistries
Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η Χαρούλα Αλεξίου όταν φορώντας ένα κόκκινο γάντι, παρόμοιο με αυτά που φορούν οι καθαρίστριες  και με σηκωμένη τη γροθιά τόνισε: «Δεν νιώθω μόνη, είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι από όλους τους χώρους που συμπαραστέκονται σ' αυτόν τον αγώνα».
xaris ganti
ÓÕÍÁÕËÉÁ ÔÇÓ ×ÁÑÉÓ ÁËÅÎÉÏÕ ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ ÃÉÁ ÔÉÓ ÁÐÏËÕÌÅÍÅÓ ÊÁÈÁÑÉÓÔÑÉÅÓ ÔÏÕ ÕÐ. ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
ΠΗΓΕΣ:matrix24.gr,left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου