Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Mε αντιπροσωπεία του Podemos συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του κόμματος PODEMOS (ΜΠΟΡΟΥΜΕ) της Ισπανίας με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Pablo Iglesias Turrion, σήμερα Παρασκευή 19/6 στη Βουλή. 
Φωτογραφίες: Εύη Φυλακτού




Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση:
Συνομιλήσαμε με την αντιπροσωπεία των νεοεκλεγέντων βουλευτών του κόμματος Podemos της Ισπανίας, που ήταν η μεγάλη έκπληξη στις τελευταίες Ευρωεκλογές, πήραν 8% και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη δυσαρέσκεια αλλά και την ελπίδα των αγανακτισμένων Ισπανών, που τα προηγούμενα χρόνια στις πλατείες της Μαδρίτης και των άλλων μεγάλων πόλεων δημιούργησαν αυτές τις τεράστιες διαδηλώσεις, ζητώντας να σταματήσει η λιτότητα και διεκδικώντας μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Στην Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα, έχουμε κοινά προβλήματα. Βρεθήκαμε κι εμείς την ίδια περίοδο στις πλατείες, στις μεγάλες διαδηλώσεις, προκειμένου να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Συμφωνήσαμε ότι ο αγώνας μας είναι κοινός και ότι πρέπει να συνδυάσουμε τις δράσεις μας, προκειμένου σε όλη την Ευρώπη να ξημερώσει μια μέρα αισιοδοξίας και προοπτικής για τους λαούς μας....
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)