Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ κατά της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

 Τα  σχέδια της  μνημονιακής κυβέρνησης  για το τελικό χτύπημα κατά της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας ,  της περιουσίας του Ελληνικού λαού  είναι μπροστά μας  έτοιμα  προς  υλοποίηση.
Την Τετάρτη 2/07/14 αναμένεται να συζητηθεί στην βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.  


Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας την συνήθη τακτική του να εμπαίζει τον ελληνικό λαό, διαφήμιζε την σύσκεψη για την «Μικρή ΔΕΗ» που έγινε στο Μαξίμου, για να σώσει δήθεν τους εργαζομένους στις προς εκποίηση μονάδες της ΔΕΗ.
Η συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να προχωρήσει στην περαιτέρω διάσπαση, διάλυση και ξεπούλημα της ΔΕΗ καθώς είναι οικτρή μειοψηφία στο λαό και δεν έχει πλέον καμία πολιτική νομιμοποίηση.
Ο  ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει, ούτε την δημιουργία της λεγόμενης «Μικρής ΔΕΗ», ούτε την εκχώρηση ούτε την εκποίηση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ, ούτε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, κάτι που έχει τονιστεί.
Εφτασε για όλους μας  η ώρα για την  Συγκρότηση ενός παλλαϊκού μετώπου για την αποτροπή της περαιτέρω διάσπασης, διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ  και   της δυνατότητας πρόσβασης στο κοινωνικό αγαθό της ενέργειας σε όλους τους πολίτες. 
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  σ. Αλέξις Τσίπρας  τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας  και η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΕΗ  σας καλεί 
την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 17:00, στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, με σκοπό τη συγκρότηση  ενός  ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ  ΜΕΤΩΠΟΥ  κατά  της  ιδιωτικοποίησης  της ΔΕΗ.
Πρώτος άμεσος στόχος είναι να μην ψηφιστεί το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ με τίτλο «Δημιουργία Νέας Καθετοποιημένης Εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας».
Η λαϊκή κινητοποίηση να αποτρέψει τη ψήφιση και την υλοποίηση ενός εγκλήματος σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της εθνικής οικονομίας.
Απο αυτό το προσκλητήριο δέν πρέπει να απουσιάσει κανείς .

Οργάνωση Μελών  ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΗ 

Το συντονιστικό   

τρίτη 24/6/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)