Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

ΤΡΟΜΟΣ σε ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!'Ερχονται οι ΜΕΡΕΣ του ΛΑΟΥ!

Αποκλειστικά στο Best ONΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG "Best ON":
25-30% --ΣΥΡΙΖΑ
15-18% --ΝΔ
8-12% ---ΧΑ
7-10%---ΚΚΕ
3-5% --ΠΟΤΑΜΙ
5-7%--ΕΛΙΑ
3-5%--ΑΝΕΛ
2-4%--ΔΗΜΑΡ
1%---ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Τι λένε τα νέα γκάλοπ του Πανά:

Μπροστά με 6 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ – «Μαυρίζουν» τη ΝΔ
dimoskopisiΕνώ οι εταιρίες δημοσκοπήσεων προβάλλουν ένα ντέρμπι για την πρωτιά στις ευρωεκλογές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ο καθηγητής του ΟικονομικούΠανεπιστημίου Αθηνών Νώντας Πανάς
 μιλώντας, χθες, βράδυ στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο KontraChannel, εκτίμησε -βάσει των δημοσκοπικών ευρημάτων του- ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προηγείται της ΝΔ τουλάχιστον κατά περίπου 6 ποσοστιαίες μονάδες.
Ο καθηγητής διαπιστώνει ότι η ΝΔ δυσκολεύεται να κρατήσει το εκλογικό ποσοστό που είχε τον Μάιο του 2012 (περί το 18%). Σήμερα, ο κεντρικός κυβερνητικός εταίρος δείχνει να έχει συνεχή πτωτική τάση.
Το «Ποτάμι» πάει στη ρεματιά… Και η «Ελιά» ξεραίνεται
Σε σχέση με το «Ποτάμι» ο κ. Πανάς εκτίμησε ότι δύσκολα θα ξεπεράσει το 5%, όσο περίπου και η «Ελιά» του Ευάγγελου Βενιζέλου, που δεν αναμένεται να καρποφορήσει εκλογικά.
Ο καθηγητής Πανάς βλέπει την Χρυσή Αυγή να κρατάει την τρίτη θέση με ποσοστό πάνω από το 10%. Ανεβασμένο σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις εμφανίζεται το ΚΚΕ, γύρω στο 8%.
Αναφορικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ.Πανάς εκτιμά ότι κινούνται στο 4%. Ασφαλώς, η εικόνα αυτή απέχει πολύ από εκείνη που εμφανίζουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων. Και, όπως και να έχει, οι διπλές κάλπες και η ώρα της αλήθειας είναι κοντά…

ΠΗΓΗ:nez.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου