Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό!

lounapark
Ένα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά (τώρα εκτός κινδύνου)αργά χθές το μεσημέρι, σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι παρέσυρε τα παιδιά – που έπαιζαν με φουσκωτές μπάλες μέσα σε πισίνα – στα βράχια που βρίσκονται κοντά στο χώρο. 


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιδικό παιχνίδι σε λούνα παρκ στην οδό Κύπρου και Γούναρη στα σύνορα Ελληνικού-Γλυφάδας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, μεταξύ 16.00 και 16.10 της Κυριακής, τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν σοβαρά παίζοντας στον παιδότοπο.
lounapark1
Αστυνομικοί στο παιδικό πάρκο

Το κοριτσάκι, ηλικίας 9 ετών, και το αγοράκι, ηλικίας 13 ετών, μεταφέρθηκαν στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζαν μέσα σε πισίνα με φουσκωτές μπάλες και ξαφνικά ο δυνατός αέρας σήκωσε τις μπάλες και τα παιδιά χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα του πάρκου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα. Η αδερφή του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και έχοντας επαφή με το περιβάλλον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
lounapark
Η φουσκωτή πισίνα σε παιδικό πάρκο στο Ελληνικό όπου έπαιζαν τα δυο αδέλφια
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προσήχθησαν για προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού δύο εργαζόμενοι μπανγκλαντεσιανής καταγωγής και ένας ιταλικής καταγωγής, οι οποίοι εκείνη την ώρα δούλευαν στο λούνα παρκ.  Οι τρεις προσαχθέντες συνελήφθησαν και σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.
Όσον αφορά τον Ελληνα ιδιοκτήτη, έλειπε στα Γιάννινα και κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει στην Αθήνα, για να επιδείξει την άδεια λειτουργίας του υπαίθριου λούνα παρκ προκειμένου να διενεργηθεί ο κατάλληλος έλεγχος.
lounapark3
Ο φουσκωτός κύλινδρος όπου έπαιζαν τα δυο αδέλφια
πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών
Σε ό,τι αφορά το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, ο Π. Ευσταθίου δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους τρεις συλληφθέντες εργαζόμενους στο μοιραίο λούνα παρκ για ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.
Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε χθες, Κυριακή γύρω στις 4 το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο αδέλφια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα με ήλιο, σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας της τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα περιβάλλοντα χώρου.
Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αναίσθητο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς επιτυχία.
αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)