Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Φωτογραφίες - σοκ με πάνοπλους «πυρηνάρχες» της Χρυσής Αβγής

Σειρά φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιέχονται στα νέα στοιχεία που θα παραδώσουν τις επόμενες ώρες τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια κυρία Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος!


Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. 

Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι». Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της «Χρυσής Αυγής» που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.

left.gr

Ενοπλο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Νέα δεδομένα στην υπό εξέλιξη έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής δημιουργεί το φωτογραφικό υλικό που οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν στους υπολογιστές βουλευτών και άλλων στελεχών της οργάνωσης. Αυτόματα όπλα που προορίζονται για τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του στρατεύματος, καλάσνικοφ και πιστόλια βρίσκονταν στη διάθεση των ταγμάτων εφόδου. Χρησιμοποιούνταν από τα μέλη τους. Η κατασκήνωση στον ποταμό της Νέδας είχε μετατραπεί σε κέντρο εκπαίδευσης.

Ενοπλο κόμμα η Χρυσή Αυγή
Το βαρύ οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε τελικά αποτυπωμένο στους σκληρούς δίσκους και τους υπολογιστές του «πυρηνάρχη» Νίκαιας Γιώργου Πατέλη και της συζύγου του Νίτσας Σκαρπέλη.
Καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, τσεκούρια, σπαθιά και ρόπαλα είναι μόνο ένα τμήμα του οπλοστασίου της οργάνωσης που οι κάτοχοί του είχαν φωτογραφήσει και βιντεοσκοπήσει. Πλέον οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του οπλισμού παίρνουν νέα τροπή.
Από τα στοιχεία-φωτιά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως παραστρατιωτική οργάνωση.
Οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους αποδείξεις ότι ομάδες κρούσης του ναζιστικού κόμματος είναι βαριά οπλισμένες και άρτια εκπαιδευμένες. Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα ένοπλα Τάγματα Εφόδου ήταν έτοιμα να προβούν ακόμη και σε ενέργειες κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.
• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)