Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Συνελήφθησαν η γυναίκα και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, για φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας που διατηρούν στο Ψυχικό. Ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.
Η οικονομική αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» στο Ψυχικό, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση.


Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι πρόκειται για φορολογική παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και υποστήριξε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι σύζυγός του είναι πρόεδρος.
«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους» είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο enikos.gr.
Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανακριβή έκδοση παραστατικών στοιχείων ασκήθηκε σε βάρος της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου, καθώς και σε βάρος δύο υπαλλήλων του οίκου ευγηρίας.
Παραπέμθηκαν στο αυτόφωρο μονομελές για αύριο και μέχρι τότε κρατούνται.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)