Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δραστικά μέτρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείστε το μικρόφωνο του Σκουρλέτη» (βίντεο)

«Να του κλείσετε το μικρόφωνο» αναφώνησε δημοκρατικότατα, ο Κ. Μαρκόπουλος, ως μόνη διέξοδο μπροστά στην απαίτηση για διαφάνεια



Υψηλοί τόνοι αντιπαράθεσης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο και τα θαλασσοδάνεια του Τ.Τ. και την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να παραστεί (επιτέλους) ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις.
Μόλις ο Π. Σκουρλέτης πήρε το λόγο για το θέμα, ο Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ.) τον διέκοψε και ξεκίνησε να μιλά ταυτόχρονα (συνηθισμένη πρακτική των εκπροσώπων της Ν.Δ.), με σκοπό να μην ακουστούν οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση προστατεύει το «τρίγωνο της αμαρτίας» και ο πρωθυπουργός με βάση την πάγια τακτική του «κρύβεται» από τη βουλή.
«Να του κλείσετε το μικρόφωνο» αναφώνησε δημοκρατικότατα, ο Κ. Μαρκόπουλος, ως μόνη διέξοδο μπροστά στην απαίτηση για διαφάνεια.
Έντονος ο εκνευρισμός του βουλευτή της Ν.Δ. προσπάθησε μάταια να αμυνθεί αναζητώντας επιχειρήματα, εκεί που δεν υπάρχουν επιχειρώντας για άλλη μια φορά, να κατηγορήσει την Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά… για διαπλεκόμενα!!!!
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)