Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

η WIND σταματά τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας μετά την κατακραυγή των πολιτών

Κάνει πίσω η Wind και σταματά τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στον Πύργο Ηλείας για χρέος 200 ευρώ.
Η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας του Πύργου Ηλείας αλλά και η κατακραυγή πολλών πολιτών στις σελίδες της Wind σε facebook και twitter, ανάγκασαν την εταιρεία να σταματήσει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Κωνσταντίνου Παπαδάτη.

Αρχικά, η Wind είχε προχωρήσει σε διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης εναντίον του Κ. Παπαδάτη, βγάζοντας στο σφυρί το σπίτι του, πρώτη κατοικία με αντικειμενική αξία 90.000 ευρώ, για το ποσό των 200 ευρώ! Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά "κάθε ενέργεια αναγκαστικής πληρωμής".


Η ανακοίνωση της Wind που ανέβηκε σήμερα στο twitter:
Ο πλειστηριασμός, που ήταν προγραμματισμένος για χθες το απόγευμα, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ μετά τη μεγάλη κινητοποίηση πολιτών που μπλόκαραν την είσοδο στα δικαστήρια του Πύργου. (βλ. φωτογραφία) 


Ο Κ. Παπαδάτης, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αδυνατούσε ακόμη και να πληρώσει δικηγόρο ώστε να σταματήσει τη διαδικασία κατάσχεσης.


Δείτε το ρεπορτάζ τοπικού καναλιού: μιλά ο Κωνσταντίνος Παπαδάτης αλλά και μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις
- See more at: http://left.gr/news/i-allileggyi-einai-o-monos-dromos-poy-kerdizei-i-wind-stamata-ton-pleistiriasmo-protis#sthash.bVN76kNT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου