Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Αntinazi zone: «Εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Τράγκας»

Το σχόλιο του «Αntinazi zone»:
«Για μια ακόμη φορά ο Γ.Τράγκας ξεπέρασε τον εαυτό του.

Μετά το σώου με τους 4 χρυσαυγίτες σε προηγούμενη εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,  χθες στο κανάλι Ε στην εκπομπή του Ελεύθερος σκοπευτής είχε 6!!

Ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή μετά τις συλλήψεις που έβρισκαν βήμα οι χρυσαυγίτες. Και τι βήμα. 6 μόνοι τους επί 3 ώρες  με χαμόγελα κοκ.


Οι 5 ήταν οι βουλευτές Κασιδιάρης-Μίχος-Παναγιώταρος- Ηλιόπουλος-Ζαρούλια εκ των οποίων οι 3 πρώτοι είναι προσωρινά αποφυλακισμένοι και για τους 2 άλλους έχει ζητηθεί η άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Ο «ευαίσθητος» καραμανλικός  -κατά δήλωσή του- Γ.Τράγκας, έχοντας τύψεις που έκοψε 2 μέρες πριν τον Κασιδιάρη πριν βγει στον αέρα, του ζήτησε δημόσια συγνώμη και χθες τον αποζημίωσε βγάζοντάς τον μαζί με τα άλλα μπουμπούκια.


Και συζητάγαν σαν καλοί φίλοι με χαμόγελα και περισσή ευγένεια. Ο Κασιδιάρης μάλιστα είπε ότι «ήταν λάθος του οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια», ενώ η Ζαρούλια περιέγραψε την μέρα της σύλληψης του άνδρα της ζωής της, Μιχαλολιάκου.

Οι Ναζί παρίσταναν τα αρνάκια μπροστά την κάμερα και τους διωκόμενους για τις ιδέες τους. Και το Ε με τον Τράγκα τους επέτρεψαν να διαφημίσουν τον εαυτό τους και την ναζιστική ιδεολογία τους 3 μέρες πριν την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και στο ναζισμό.

Ο Τράγκας είναι πραγματικά εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής. Σε αυτόν έδωσε συνέντευξη στο CRASH ο Μιχαλολιάκος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Σε αυτόν πάντα βρίσκουν αποκούμπι στα δύσκολα οι χρυσαυγίτες.

Στον καραμανλικό της λαικής δεξιάς και επί δεκαετίες αστυνομικό συντάκτη ένα έχουμε να πούμε: όταν πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα του Π.Φύσσα δίνεις βήμα στους δολοφόνους του, είσαι ηθικός αυτουργός και των επόμενων δολοφονιών από τους Ναζί. Όσο και να είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο, δεν μπορεί να μην γουστάρεις και λίγο έναν Φύρερ.»

Πηγή: antinazizone.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου