Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Βανδαλισμοί στα γραφεία του δήμου Περάματος

Βανδαλισμοί στα γραφεία του δήμου ΠεράματοςΑδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα των δραστών που προχώρησαν, χθες το πρωί, σε βανδαλισμούς σχεδόν σε όλα τα γραφεία του δήμου Περάματος αλλά και στο γραφείο του δημάρχου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η διάρρηξη στο δημαρχείο, αποκαλύφθηκε από υπάλληλο του κυλικείου και στο σημείο μετέβη ο δήμαρχος, Παντελής Ζουμπούλης, ο οποίος κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, στο αστυνομικό τμήμα Περάματος.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Περάματος, οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου και στη συνέχεια προχώρησαν σε απίστευτους βανδαλισμούς, σχεδόν σε όλα τα γραφεία, καταστρέφοντας υπολογιστές, ανοίγοντας συρτάρια, πετώντας χαρτιά και φακέλους και προκαλώντας ανυπολόγιστες, μέχρι στιγμής, φθορές.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν οι δράστες αφαίρεσαν έγγραφα ή αντικείμενα, καθώς το έργο της σήμανσης δεν έχει ολοκληρωθεί, ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ελέγξουν εάν έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε από τα γραφεία τους.

«Αυτοί οι βανδαλισμοί είναι κάτι πρωτοφανές για τον δήμο Περάματος. Γι' αυτό και εκτιμώ ότι ίσως είναι ένα "μήνυμα" και όχι μια απλή διάρρηξη. Βέβαια, αναμένουμε από την έρευνα που διεξάγεται από την αστυνομία, να ρίξει φως στην υπόθεση. Όταν δε ολοκληρωθεί και ο έλεγχος σε όλα τα γραφεία θα έχουμε ίσως και μια πιο σαφή εικόνα για τους δράστες, κρίνοντας πχ από το ποια έγγραφα, ποιοι φάκελοι και για ποιές υποθέσεις έχουν πιθανότατα κάνει...φτερά» δήλωσε για το περιστατικό ο δήμαρχος, Π.Ζουμπούλης.
Πηγή ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)