Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;

Ως εξτρεμιστικά κόμμα αναγνώρισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Πρόκειται για «κόμματα με ξεκάθαρο προσανατολισμό, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ», υποστήριξε και έκανε λόγο για «αγωνιώδη προσπάθεια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την ηγεσία της Κομισιόν.


Ο Αλέξης Τσίπρας «δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αγαπημένες του συνήθειες. Μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού», ανέφερε και κατέληξε «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάσει στους Έλληνες πολίτες τα κόμματα που τον στηρίζουν».

Πηγή: tvxs.gr

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Ολόκληρο το σχόλιο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ κινούμενοι στο πνεύμα των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σαμαρά από την Νέα Υόρκη, σχετικά με την ανιστόρητη θεωρία των δυο άκρων, βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο άκρο στην Ελλάδα, αλλά το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς. 

Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και αστείοι.

Νωρίτερα, ο κ. Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει:

Έχασε και πάλι την ψυχραιμία του ο κ. Τσίπρας… Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του. Όχι μόνον τον ενοχλεί η σθεναρή στάση της Κυβέρνησης και οι επιτυχίες που αναγνωρίζονται διεθνώς, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνει χωρίς ντροπή κάθε επιχείρημα κατά της χώρας που χρησιμοποιούν οι χειρότεροι αντίπαλοί της. Όσο κι αν του είπαν ότι σιγά σιγά πρέπει να δείχνει ότι αλλάζει, ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κακό του εαυτό. Είναι αδιόρθωτος και αμετανόητος.

left.gr

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;
ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ;
"ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ":(ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου