Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η κυβέρνηση κατέβασε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

Η κυβέρνηση κατέβασε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤΜπορεί η  κυβέρνηση να κατέβασε μόλις πριν απο λίγα λεπτά το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, εμείς όμως συνεχίζουμε, είμαστε εδώ, και δεν πτοούμαστε. Εδώ και λίγα λεπτά, η  φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ παύει πλέον να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας μετά την διακοπή της μετάδοσης του σήματος μας από τον δορυφόρο Αστρα.



 Και η διακοπή, οφείλεται στις πιέσεις που άσκησε η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες του δορυφόρου με στόχο να ρίξει και πάλι μαύρο στους δέκτες μας και τα ραδιόφωνα. Τον δορυφόρο πληρώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, δηλαδή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Εμείς, οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ
"Καλούμε τον κόσμο να κρατήσει ανοιχτά τα ραδιόφωνά του στη συχνότητα των μεσαίων και να επικοινωνούν με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ. Καλούμε τον κόσμο να μπει στο ertopen.com, το thepressproject.gr και σε όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά»

Προειδοποιούμε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό, η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση, την πληροφόρηση, την ενημέρωση. Σταθείτε στο πλευρό μας.
Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ
ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)