Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αρχηγός της Χρυσής Αβγής... δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Γλώττα λανθάνουσα ή η απειρία του νεου «ομιλητή»; Οπως και νάχει, άφωνους κόντεψε να αφήσει η Ουρανία Μιχαλολιάκου τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής που προσήλθαν στη συγκέντρωση - αντιπερισπασμό της οργάνωσης έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Σταθμό Λαρίσης το απόγευμα του Σαββάτου

Σϋμφωνα με το Έθνος:


Λίγο προτού ξεκινήσει να διαβάσει μήνυμα του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό Ν. Μιχαλολιάκου, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε: «Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της».

Η εκ συντακτικής παραδρομής, σημειώνει το Έθνος, αυτοαναγόρευση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου ήρθε λίγα λεπτά μετά από τα συνθήματα των οπαδών της Χρυσής Αυγής που υποδέχθηκαν τον, επίσης ομιλητή στη συγκέντρωση, Ηλία Κασιδιάρη φωνάζοντας «Νάτος - Νάτος ο Δήμαρχος».

Πάντως η συγκέντρωση των χρυσαυγιτών ήταν κατώτερη των προσδοκιών παρά την πανελλαδική κινητοποίηση (...) προκάλεσε πάντως το ενδιαφέρον των Financial Times, οι ανταποκριτές των οποίων εκτίμησαν τον αριθμό των συγκεντρωθέντων περί τους 2.000. [σ. Left.gr: άλλες αναφορές κατέβαζαν τον αριθμό σε μερικές εκατοντάδες)

Πηγή: Έθνος
- See more at: http://left.gr/news/arhigos-tis-hrysis-aygis-dilose-i-oyrania-mihaloliakoy#sthash.BoLKGLr1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)