Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

«Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας» - Πορεία στον Αγ. Παντελεήμονα το Σάββατο 26/10

Το Σάββατο 26/10, στις 12:00 το μεσημέρι, σε συνέχεια των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων του τελευταίου διαστήματος, καλείται από πρωτοβουλίες, επιτροπές και τον αντιφασιστικό συντονισμό συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας. Θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλεσμα του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά για τις 26 Οκτώβρη

 
Ο αντιφασιστικός συντονισμός καλεί το λαό της Αθήνας, δύο μέρες πριν την 28η του Οκτώβρη, να πει το σημερινό «ΟΧΙ» στο ναζισμό και το φασισμό. Καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 26/10 στις 12:00 στη πλατεία Βικτώριας με κατεύθυνση τον Άγιο Παντελεήμονα, στη πλατεία του οποίου θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά δρώμενα.
 
Επίσης, με αφορμή τη προκλητική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 6:00μμ, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση πως δε πρόκειται να επιτρέψουμε στους ναζί να διαδηλώσουν δημόσια για πρώτη φορά μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών.
 
 
Αντιφασιστικός Συντονισμός επιτροπών, πρωτοβουλιών, συλλογικοτήτων 
Αθήνας-Πειραιά
 
 
 
 
 

Νέοι/ες ΣΥΡΙΖΑ: Οι γειτονιές ανήκουν σ' όσους αντιστέκονται, ενάντια στη φτώχεια και το φασισμό!
 
 
«Το μόνο που θέλουν οι νεοναζί της Χρυσ'ης Αυγής, είναι να  μετατρέψουν ολόκληρες γειτονιές σε γκέτο, με την ανοχή πολλές φορές του Δήμου Αθηναίων, του επίσημου κράτους, της αστυνομίας και “αγανακτισμένων κατοίκων”, σπέρνοντας την τρομοκρατία, τον φόβο, την ξενοφοβία, τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό» σχολίάζουν οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας στην αντιφασιστική διαδήλωση του Σαββάτου 26/10. «Οι γειτονιές ανήκουν σ'όσους αντιστέκονται, ενάντια στη φτώχεια και το φασισμό» τονίζουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση - κάλεσμα για τη διαδήλωση ΕΔΩ.
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
- See more at: http://left.gr/news/exo-oi-fasistes-apo-tis-geitonies-mas-poreia-ston-ag-panteleimona-savvato-2610#sthash.6hD9SR6s.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου