Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!(RIP)

Βαρύ είναι το κλίμα στο νεκροταφείο του Σχιστού όπου πραγματοποιείται η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε χθες στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σχιστό για να πει το τελευταίο αντίο στον Παύλο, που βρήκε το θάνατο από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική, ενώ η στάση απέναντι στους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί για να καλύψουν την κηδεία είναι ιδιαίτερα αρνητική. 

Ο πατέρας του 34χρονου είναι πάνω από το λευκό φέρετρο του γιου του, ενώ δίπλα του στέκεται η γυναίκα του και μία νεαρή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κοπέλα του θύματος. 

Τη δολοφονία του θύματος ομολόγησε ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς, αφού συνελήφθη από μία γυναίκα αστυνομικό. Ωστόσο, αν και παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, και ότι επισκεπτόταν τα γραφεία της έως και 10 φορές το μήνα, άλλαξε την αρχική του κατάθεση.

«Ήμουν σε άμυνα»

Συγκεκριμένα τώρα υποστηρίζει ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και πως βρισκόταν σε άμυνα όταν μαχαίρωσε τον 34χρονο.

«Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι, για να αμυνθώ...» λέει για να δείξει ότι δεν είχε πρόθεση να βρεθεί στο σημείο, ότι εκεί βρέθηκε τυχαία και πως δεν ήθελε να σκοτώσει.

Όμως οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο, λένε άλλα. Ο 45χρονος δεν ήταν στην καφετέρια το μοιραίο βράδυ. Κάποιος του τηλεφώνησε να πάει στο σημείο. Αυτός είναι και ο άνθρωπος που αναζητά η αστυνομία.




Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος


Την ίδια ώρα, δικαίωση ζητά ο πατέρας του 34χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στηο Κερατσίνι.

«Θέλω ο φονιάς όχι να δικαστεί και να φυλακιστεί, να εκτελεστεί. Αυτό για μένα είναι η δικαίωση», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Κατήγγειλε εκ νέου, επικαλούμενος μαρτυρίες, τη στάση της αστυνομίας και την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ.

«Είδα την ομάδα των δραστών που φορούσε μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Κανένας αστυνομικός δεν τους κυνήγησε», σημείωσε.

«Ποιος ειδοποίησε το φονιά; Γιατί 12 αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κοιτούσαν το φονικό; Οι ΔΙ.ΑΣ. αδιαφορήσαν. Μόνο όταν τον σκοτώσαν, μία αστυνομικός κατέβηκε. Αδιαφόρησαν», είπε ο πατέρας.

Ο Παναγιώτης Φύσσας τόνισε ακόμη ότι ποτέ ο γιος του δεν του ανέφερε ότι υπήρχε κόντρα και ότι κάποιοι τον απειλούσαν «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω εάν τον είχαν ενοχλήσει», αναφέρει.

Και μίλησε για «καρτέρι» θανάτου. «Οι φίλοι του έφυγαν από την καφετέρια για να πάνε να πιουν μια μπύρα. Θα έρχονταν στο σπίτι μου», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Θέλω να μάθω ποιος ειδοποίησε τον 45χρονο. Είπε στους φίλους του “Φύγετε, εγώ θα σας καθυστερήσω”».

«Όταν τον μαχαίρωσαν, εγώ έφτασα εκείνη την ώρα. Όταν έφτασα, ήταν νεκρός στα χέρια μου», λέει, προσθέτοντας: «Μου είπαν ότι επιτέθηκαν πάνω από 30 άτομα στο γιο μου».

Ο Παναγιώτης Φύσσας πήγε μόνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να μάθει νεότερα, όμως, όπως καταγγέλλει, οι αστυνομικοί δεν του είπαν τίποτα. «Ο δράστης ερχόταν με το αμάξι ανάποδα, κατεβαίνει, τον καρφώνει. “Αυτός με σκότωσε, αυτός με μαχαίρωσε”, είπε στην κοπελιά του. Η αστυνομία το είδε και μετά το μαχαίρωμα τον συνέλαβε. Η αστυνομία έβλεπε να χτυπούν το γιο μου», είπε ο κ. Φύσσας.

Ενώ μίλησε και για την αργοπορία του ασθενοφόρου: «Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν ακαριαίο. Το ασθενοφόρο ήρθε από τη Μαγούλα. Ένα ασθενοφόρο από τη Μαγούλα δεν κάνει 18 λεπτά. Εγώ όταν πήγα ήταν νεκρός. Προσπαθούσε να μην πεθάνει, να μην σκοτωθεί».

Σε άλλες δηλώσεις του στο Mega ο πατέρας του 34χρονου ζήτησε να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στον δολοφόνο.

Τα τελευταία λόγια του Παύλου«Τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Μιχάλη, φίλου του Παύλου Φύσσα, με τον οποίο αντιμετώπισαν μαζί την ομάδα των χρυσαυγιτών, αλλά εκείνος κατόρθωσε να ξεφύγει.

Ο Μιχάλης, περιγράφοντας το περιστατικό στον Ελεύθερο Τύπο, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του δολοφονηθέντος: «Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια, πάνω από την Τσαλδάρη κάποιοι χρυσαυγίτες είχαν κλείσει με τα αμάξια τους τη λεωφόρο, την οποία ανέβαιναν ανάποδα με τα αυτοκίνητά τους.

Νιώσαμε ότι δεν θα γλιτώσουμε εύκολα από αυτούς. Ο Παύλος μας φώναξε «τρέξτε, τρέξτε». Αρχίσαμε να τρέχουμε. Ο Παύλος σταμάτησε να τρέχει για να τους καθυστερήσει και να τους απωθήσει, να μην φτάσουν σ’ εμάς. Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει, εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Ο Παύλος του φώναξε «τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;».

Κι εκείνος τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά. Μετά αρχίσανε οι χρυσαυγίτες να τρέχουνε. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα Δίας. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς, ενώ ήταν μαχαιρωμένος και τους φώναξε: «Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον».

«Τα έκανε όλα για το χαρτζιλίκι της Χρυσής Αυγής»

Σύμφωνα με φίλο του δολοφόνου Χρυσαυγίτη, ο 45χρονος είχε οικονομική εξάρτηση από τη Χρυσή Αυγή. Εκτός από οδηγός βυτιοφόρου σε πετρελαϊκή εταιρία, εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε μαγαζί συγγενή αλλά και στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

«Το έκανε για το χαρτζιλίκι» είπε ο φίλος του στο Βήμα. Και δεν απέκλεισε πως ίσως εξαιτίας της οικονομικής σχέσης, να δέχτηκε το τηλεφώνημα και να πήγε στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με άλλο φίλο του, ο Γιώργος Ρουπακιάς, γιος μεταναστών, παλιότερα ανήκε σε άλλο πολιτικό κόμμα. Όμως τα τελευταία χρόνια έκανε ακροδεξιά στροφή και «έμπλεξε» με τη Χρυσή Αυγή.

Από την πρώτη στιγμή ομολόγησε ότι ανήκει στο κόμμα. Κι ας τον απαρνήθηκαν εκείνοι.

Υποστήριξε ότι δεν είναι μέλος, αλλά πως πήγαινε συχνά στα γραφεία της και είχε πάρει μέρος και στην κατασκήνωση που διοργάνωσε το κόμμα στη Νέδα.

Ο 45χρονος χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί και σήμερα στο Κερατσίνι και τη Νίκαια. 
protothema.gr

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο του Π. Φύσσα

«Έπαιρνε χαρτζιλίκι από τη Χρυσή Αυγή και ο ίδιος και η οικογένειά του» λέει για το δολοφόνο του 34χρονου Παύλου το περιβάλλον του. Φίλος του Γιώργου Ρουπακιά αναφέρει πως «ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής». Φωτογραφία του Έθνους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον 45χρονο σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος ο δράστης υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα, ωστόσο τόσο οι μαρτυρίες από τον τόπο της δολοφονίας, όσο και οι γιατροί, που μιλούν για επαγγελματικό χτύπημα, τον διαψεύδουν.

Δραματικό ξέσπασμα, την ίδια ώρα, του πατέρα του Παύλου Φύσσα, λίγο πριν από την κηδεία του γιου του, που θα γίνει στις 11.00 από το Νεκροταφείο Σχιστού. «Θέλω ο φονιάς να εκτελεστεί. Αυτό για μένα είναι η δικαίωση», είπε μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια ο πατέρας του άτυχου Παύλου, ενώ κατήγγειλε εκ νέου, επικαλούμενος μαρτυρίες, τη στάση της αστυνομίας και την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ.

Παραμένουν, εν τω μεταξύ, τα ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας. Πριν από λίγο, αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Mega,ότι κατέθεσε στην αστυνομία πως η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα στη συμπλοκή.

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν. Η σύζυγος του δράστη και η ξαδέλφη της, κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά για παράβαση του νόμου περί όπλων. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξει φως στο πρόσωπο που κάλεσε το δολοφόνο λίγο πριν από το έγκλημα.

Φωτογραφία του δολοφόνου, στην οποία εικονίζεται με την μπλούζα της Χρυσής Αυγής σε κατασκήνωση της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας στη Νέδα στην Πελοπόννησο.


Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύθηκε στο «Έθνος».

Αγκαλιά με τον Κ. Μπαρμπαρούση ο φονιάς του Π. Φύσα

Μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά από τους... συμπαθούντες της οργάνωσης, όμως από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του 45χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου του Π. Φύσσα έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι σχέσεις του με το κόμμα είναι πολύ στενές.
Στη φωτογραφία ο 45χρονος Γ. Ρουπακιάς φαίνεται αγκαλιά με τον βουλευτή του κόμματος Κ. Μπαρμπαρούση, αλλά δεν είναι η μόνη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας.
Από τον χρήση holy bamia «ανέβηκε» στο youtube βίντεο με τον δράστη να συμμετέχει σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, φορώντας μάλιστα μπλουζάκι με τα διακριτικά του κόμματος.
Ένα ακόμη βίντεο παρουσιάζει τον 45χρονο να συμμετέχει σε άλλη μία διανομή τροφήμων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Το βίντεο έχει δημοσιευτεί από τη Χρυσή Αυγή.
Σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Έθνος, ο 45χρονος εμφανίζεται με μέλη της Χρυσής Αυγής σε κατασκήνωση στη Νέδα.
Η Χρυσή Αυγή, ωστόσο, επισήμως διαχωρίζει πλήρως τη θέση της, καταδικάζοντας την ενέργεια του Γ. Ρουπακιά, μένοντας στο γεγονός ότι δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος της.

Συνέλαβαν τον οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου

Συνέλαβαν τον οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου
Ενα αεροβόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες και ένα στιλέτο βρήκαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από 26χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητο ενός 26χρονου μέλους του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Αθήνα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στη νεολαία του κόμματος και είναι ο οδηγός του αρχηγού της οργάνωσης ο οποίος και συνελήφθη
Η αστυνομία αναφέρει ότι η έρευνα έγινε στο πλαίσιο προανάκρισης για υπόθεση που δεν σχετίζεται με τη δολοφονία στο Κερατσίνι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει και σε τι αφορά.
.imerisia.gr
"Είστε άθλιοι νεοναζί που μας βρωμίζετε"


Από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής μιλά για τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.


LEFT.GR
Αυτή την ώρα από το νεκροταφείο Σχιστού θα γίνει η κηδεία του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, τα ξημερώματα χθες, στην Αμφιάλη.

Συγγενείς και φίλοι του θύματος απομάκρυναν τα τηλεοπτικά συνέργεια.

Ο δράστης θα απολογηθεί το Σάββατο, στις 9:00 το πρωί.

Χθες το βράδυ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιώς, όπου και ζήτησε τριήμερη προθεσμία για την απολογία του.

Ο 45χρονος, οπαδός της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ομολογήσει την ενοχή του. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να ελεγχθούν τα τηλεφωνήματα που έγιναν μέσα από την καφετέρια το μοιραίο βράδυ.

Σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο η σύζυγος του 45χρονου, η εξαδέλφη της και ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά της Χρυσής Αυγής. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για ψευδορκία, στο πλαίσιο της έρευνας σε βάρος του δράστη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλου που επικαλείται το Βήμα, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, έπαιρνε μεροκάματο από τη Χρυσή Αυγή, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα μέλη της οικογένειάς του. 

Πιο συγκεκριμένα, δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του, ενώ συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της "Χρυσής Αυγής" αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παλαιότερα ανήκε σε άλλο κόμμα, όμως πριν από δύο χρόνια άρχισε τις επαφές με τη Χρυσή Αυγή.

Εκτεταμένα επεισόδια χθες
 σε Κερατσίνι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης σημάδεψαν χθες τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη δολοφονία του 34χρονου.

Tριαντά τέσσερα άτομα, από τα 130 που προσήγαγε η αστυνομία, έχουν συλληφθεί συνολικά στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Κερατσίνι και στη Νίκαια, όπου πραγματοποιήθηκαν αντιφασιστικές διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω απο το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά κατά πάσα πιθανότητα σήμερα. 


Πηγή: http://www.skai.gr
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες των επεισοδίων στο Κερατσίνι στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εκατοντάδες διαδηλωτές, και έκαναν χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης για να διαλύσουν το πλήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες σε 130 άτομα ανέρχεται ο αριθμός των προσαγωγών κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή Κερατσινίου και Νίκαιας. Οι 34 από αυτούς συνελήφθησαν.

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Έμφαση στην πολιτική φυσιογνωμία του δράστη



 Στην πολιτική ταυτότητα του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Κερατσίνι, εστιάζουν την προσοχή τους τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται στην εγκληματική ενέργεια.

«Ένας νεοναζί έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα», αναφέρει το κρατικό βρετανικό δίκτυο BBC.

«Αριστερός μουσικός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Αθήνα, από φερόμενο ως μέλος του νέοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε το ξημέρωμα της Τετάρτης. Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο και έκανε έρευνα στα γραφεία του κόμματος. Η Χρυσή Αυγή, από την πλευρά της, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του δικτύου.

«Η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί συχνά για βία κατά μελών αριστερών οργανώσεων και μεταναστών. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κόμμα έχει 18 βουλευτές. Η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί από την περίοδο που ξέσπασε η οικονομική κρίση», καταλήγει το BBC.

Ο επίσης βρετανικός Guardian σημειώνει ότι «η δολοφονία του αριστερού ‘χιπ χοπ’ καλλιτέχνη και ακτιβιστή του αντιφασισμού, ο οποίος μαχαιρώθηκε τη νύκτα της Τρίτης, επισκιάζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται την Τετάρτη στην Αθήνα».

«Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε νεοναζιστή, αφού ο τελευταίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αριστερό σε συμπλοκή. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο», αναφέρει στην ανταπόκρισή του το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ράπερ ακτιβιστής δολοφονήθηκε από μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» αναφέρεται στο τίτλο του ρεπορτάζ της γαλλική Libération, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει συχνά κατηγορηθεί για επιθέσεις, ενώ και οι εκπρόσωποί του στο ελληνικό κοινοβούλιο έχουν επίσης πολλάκις προχωρήσει σε πράξεις βίας.

«Η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο, μέλος της νεοναζιστικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, για το μοιραίο μαχαίρωμα αριστερού καλλιτέχνη της χιπ χοπ και αντιφασίστα», αναφέρει, με τη σειρά της, η ιστοσελίδα International Business Times.


Πηγή: naftemporiki.gr

O δολοφονημένος Παύλος Φύσσας σε εκπομπή της Ζούγκλας

Στην εκπομπή «Τα Κουνάβια» της τηλεόρασης της Ζούγκλας είχε φιλοξενηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο Παύλος Φύσσας, τον οποίο δολοφόνησε με δύο μαχαιριές, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Γιώργος Ρουπακιάς, μέλος της Χρυσής Αυγής

Ο Παύλος Φύσσας, ήταν ενεργό μέλος της ελληνικής μουσικής σκηνής ραπ από το 1997, γνωστός με το όνομα Killah-P.

Δείτε στο απόσπασμα που ακολουθεί τον 34χρονο να μιλάει για τη μουσική, τα σχέδιά του και να σχολιάζει την επικαιρότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)