Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Με ποιους μίλησε ο Ρουπακιάς πριν τραβήξει το μαχαίρι


Πληθώρα στοιχείων για το τι έγινε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έχουν πλέον στα χέρια τους οι αρχές, μετά από την εντολή της ΕΛ.ΑΣ για άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Νέα στοιχεία έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φυσσα από τον ναζί Γιώργο Ρουπακιά.





Η ΕΛ.ΑΣ έχει στην διάθεσή της τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.  Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έχει εντοπίσει τους έξι αριθμούς από τους οποίους έγιναν οι κλήσεις εκείνο το βράδυ.


Τέλος υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Ρουπακιάς που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων αναμένεται νααπολογηθεί το Σάββατο το πρωί.

Πηγή: alterthess.gr

Ο δολοφόνος του 34χρονου, Γιώργος Ρουπακιάς, φαίνεται πως δέχθηκε στο κινητό περισσότερες από μία κλήσεις αλλά και μηνύματα για να σπεύσει στο σημείο στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος νεαρός.



Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τα όσα είπε η σύζυγός του, ότι ο Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όταν ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στην Αμφιάλη. Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα την επίμαχη ώρα.

Μάλιστα, όπως από τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στα χέρια της, εκτός από τους αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν του Ρουπακιά, υπάρχουν και μηνύματα στο κινητό του δράστη.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ οι Αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν ήδη εντοπίσει τους αριθμούς από τους οποίους εστάλησαν τα μηνύματα ή έγιναν οι κλήσεις προς τον Γιώργο Ρουπακιά και οι οποίες ήταν περισσότερες από μία, πριν μεταβεί στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτουν στοιχεία που αφορούν και στις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.


Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)