Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μητέρα Π. Φύσσα: «Υπάρχει βίντεο από την ώρα της δολοφονίας - 12 αστυνομικοί παρακολουθούσαν αμέτοχοι»

«Ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος – Το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε ούτε γρατσουνιά, μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου», είπε μιλώντας στον Σκάι η μητέρα του δολοφονημένου Παύλο Φύσσα. Απευθυνόμενη στα ΜΜΕ, είπε χαρακτηριστικά: "Εσείς τους ανεβάσατε και τους κάνατε εξουσία, εσείς τους κάνατε να φάνε το παιδί μου".
«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο, που τράβηξε βίντεο το παλικάρι, αλλά έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία. Φυσικά και το έχει.


 Θα δείτε όλο το σκηνικό και όποιος θέλει να το δει και πώς ακριβώς έγινε» είπε στον Σκάι η μητέρα του 34χρονου, υποστηρίζοντας ότι η πληροφορία για την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού από αυτόπτη μάρτυρα έχει γίνει γνωστή από το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως τόνισε η μητέρα του Π. Φύσσα, ενώ έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέρια, που δεν ήταν μέλος της παρέας του Παύλου, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του θύματος έφυγε από την καφετέρια και ο Παύλος Φύσσας, με σκοπό να τους προστατέψει, τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Η μητέρα τόνισε, ότι η κοπέλα του δεν έφυγε και έτρεξε στην αστυνομία που ήταν παραδίπλα. Όπως είπε, ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ.   «Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ‘θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια’;».


Όπως εξήγησε η κα. Φύσσα, ο γιος της τους αντιμετώπισε, αλλά ήρθε ο άλλος (Ρουπακιάς) ανάποδα με το αυτοκίνητο και του είπε «θα σε καθαρίσω».


Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, ήταν άγνωστοι, αλλά ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος και τον έστειλαν. «Ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια, τον ειδοποίησαν για να σκοτώσει έναν και έτυχε να σκοτώσει το παιδί μου. Το σκότωσαν γιατί έμεινε να υπερασπιστεί τους φίλους του».


Μάλιστα, τόνισε πως αυτόπτης μάρτυρας είπε «πείτε στον πατέρα του ότι έχετε λεβέντη γιο, το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε γρατσουνιά. Μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου είχε πάνω του».


Μιλώντας στον Σκάι 100,3,  ο πατέρας του ζήτησε να βρεθεί αυτός που έκανε το τηλέφωνο, να γίνει σύντομα η δίκη, να δικαστεί και να εκτελεστεί.


Όπως είπε υπήρξε ειδοποίηση από Χρυσαυγίτες «να πάμε να δείρουμε εξτρεμιστες», και επανέλαβε ότι ο γιος του πολιτικά δεν άνηκε πουθενά.

Όπως είπε ο κ. Φύσσας, ο Ρουπακιάς είχε εντολή να σκοτώσει, προσθέτοντας ότι το χτύπημα που δέχτηκε στην καρδιά ήταν επαγγελματικό και μάλιστα ο δολοφόνος το έστριψε για να μπει αέρας



Πηγή: skaigr και In.gr

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)