Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ξυλοδαρμός μετανάστη από… φασιστοειδές μπροστά σε δεκάδες λουόμενους στην Καλαμάτα

Κυριακή πρωί και οι παραλίες της Καλαμάτας ήταν γεμάτες κόσμο

Τέτοιες συνθήκες, η πολυκοσμία δηλαδή, είναι ιδανική για τους... Αγιάννηδες της πόλης, μετανάστες νόμιμους ή μη, να πουλήσουν την πραμάτεια που κουβαλούν. Άλλος κουλούρια, άλλος πειρατικά CDs, ό,τι έχει ο καθένας, μπας και βγάλει κάποια ευρώ «να σπρώξει» μία ακόμη ημέρα επιβίωσης.


Ένας από αυτούς βρέθηκε σε παραλιακό μαγαζί της Ναυαρίνου. Δε γνώριζε, όμως, ότι το συγκεκριμένο έχει τη φήμη ότι εκεί μαζεύονται κάποια φασιστοειδή και κάνουν το κομμάτι τους. Έτσι, όταν πλησίασε στο μαγαζί, κάποιος από αυτούς του επιτέθηκε με μοναδική λύσσα και μανία. Κλωτσιές, μπουνιές, όπως μπορούσε. Κι όταν δε χόρτασε τη μανία του, άρπαξε τον άτυχο μετανάστη και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στις πέτρες. Θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε σκοτώσει.

Οι γύρω θαμώνες, μικροί και μεγάλοι, η αλήθεια είναι ότι αγανάκτησαν με αυτά που έβλεπαν, κανείς όμως δε βρήκε το θάρρος να κάνει μια κίνηση και να σταματήσει το μαρτύριο και τον ξυλοδαρμό του μετανάστη. Αυτοί που επενέβησαν ήταν κάποιοι φίλοι του φασιστοειδούς υπανθρώπου, οι οποίοι τον συμβούλεψαν «να μη χτυπά μπροστά στον κόσμο!». Το γεγονός, βέβαια, δεν καταγγέλθηκε από κανέναν στην Αστυνομία, δεν καταγράφηκε καν. Αλλά πολλοί μου είπαν ότι και να γινόταν αυτό, δε θα είχε κανένα αποτέλεσμα.

Άλλωστε, ακόμα περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας που διέταξε ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» για την… εξαφάνιση των Πακιστανών από τα φανάρια της πόλης… 


Πηγή: tharrosnews.gr - Του Αντώνη Πετρόγιαννη   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)