Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ιδιώτες τεχνικοί έριξαν τον πομπό της ΕΡΤ στην Κεφαλονιά - Σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη χρηματοδότησή τους

Η επιχείρηση σκοταδισμού της δικομματικής, πλέον, κυβέρνησης συνεχίζεται: Μετά το κλείσιμο του πομπού της ΕΡΤ στα Γεράνεια, δύο ιδιώτες τεχνικοί συνοδευόμενοι από το διευθυντή ασφαλείας της Κεφαλονιάς και μία πρωτοδίκης, η οποία δεν επέδειξε ένταλμα, παραβίασαν και έπειτα έκλεισαν τον πομπό της ΕΡΤ, στο όρος Αίνος της Κεφαλονιάς, προκαλώντας μάλιστα βλάβες στον εξοπλισμό της δημόσιας τηλεόρασης


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι τεχνικοί θα κατευθυνθούν και στους πομπούς της ΕΡΤ που βρίσκονται στο Παναχαϊκό όρος και στο Δασύλλιο της Πάτρας. Μετά από κάλεσμα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος προκειμένου να περιφρουρήσει τον πομπό που βρίσκεται στο Δασύλλιο.

Εν τω μεταξύ, σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν τόσο σχετικά με την αμοιβή του ιδιωτικού συνεργείου, αφού από πουθενά δεν προκύπτει κάποια σχετική σύμβαση με το αρμόδιο υπουργείο, όσο και με το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο σημείωμα απόλυσής τους καλούνται να διαφυλάξουν την περιουσία της ΕΡΤ, μέχρι να παραδόσουν τη θέση τους, οι αρχές προχωράνε σε ζημιές εις βάρος αυτής της περιουσίας.

Όπως αναφέρει έκτακτο δελτίο τύπου των εργαζομένων:

Η Επιχείρηση σκοταδισμού συνεχίζεται…..

 Εισβάλλουν  στους πομπούς, προχθές  στα Γεράνεια σήμερα στην Κεφαλλονιά, παραβιάζοντας  κατάφωρα την απόφαση του ΣΤΕ. Παραβίασαν την είσοδο, απομάκρυναν  τους εργαζομένους  και με τη βοήθεια ιδιωτών τεχνικών από το Άργος ακύρωσαν την εκπομπή της ΕΡΤ!

Τρέμουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ και προσπαθούν να  τη φιμώσουν!

Αλλά ότι και να κάνουν, 2 εκατομμύρια  Έλληνες πολίτες  παρακολουθούν την ΕΡΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ,  ενώ πολλοί άλλοι,  βλέπουν και ακούν Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση όπου μπορούν  ακόμα  αναλογικά!

 Αυτό τους ανατρέπει τα σχέδια και έχουν αναλάβει πειρατική δράση!!!

Δεν θα το επιτρέψουμε. Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο Ραδιομέγαρο, στην ΕΤ3  και σε κάθε τοπικό σταθμό! 

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)