Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κινηματικές ψησταριές με λουκάνικα για παραίτηση Ραχόι από Αγανακτισμένους

Ψήνοντας και τρώγοντας... λουκάνικα τα κινήματα των Αγανακτισμένων διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα πολιορκία σε τουλάχιστον 40 πόλεις στα γραφεία του Λαϊκού Κόμματος του διεφθαρμένου πρωθυπουργού της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ζητώντας την παραίτησή του.
Σήμερα στις 7 μμ στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια, τη Βαρκελώνης ή ακόμη σε ισπανικά κυβερνητικά κτίρια στο Λονδίνου, τις Βρυξέλλες, τη Βιέννη έως το Μόντρεαλ και την Πόλη του Μεξικού οι ακτιβιστές θα βάλουν... ψησταριές για να ψήσουν λουκάνικα!


Γιατί όμως λουκάνικα; Δεν είναι η τιμή η ευκολία που οδηγεί τους ακτιβιστές στην επιλογή των λουκάνικων. Απλά στα ισπανικά με το "λουκάνικο" χαρακτηρίζονται" οι μικροκλέφτες! Αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούμε ίσως... κλεφτοκοτάδες.

"Αγωνιζόμαστε εναντίον της διαφθοράς" και "Κυβέρνηση παραιτήσου" είναι τα βασικά συνθήματα.

Την ευκαιρία για τη διοργάνωση του καλοκαιρινού... μπάρμπεκιου διευκόλυναν οι τελευταίες δηλώσεις του πρώην σκοτεινού ταμία του Λαϊκού Κόμματος Μπαρθένας για τα φακελάκια με μαύρο χρήμα που έστελνε στο Ραχόι και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος για μια σειρά ετών.

Τη διοργάνωση των... μπάρμπεκιου ανέλαβε η "Πραγματική Δημοκρατία Τώρα" της Μαδρίτης, η "Συνέλευση για την Κατοικία" της Μαδρίτης και η "Άσπρη Παλίρροια", συλλογικότητες του "Κινήματος 15Μ".

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)