Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ημέρα αλληλέγγυων κινημάτων στο προαύλιο της ΕΡΤ το Σάββατο 20/7

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20/7

Το Σάββατο 20/7 θα πραγματοποιηθεί στον κήπο της ΕΡΤ ημέρα αφιερωμένη στην Αλληλέγγυα & Συνεργατική Οικονομία. Οι συλλογικότητες θα ενημερώνουν για την δράση τους, θα συμμετέχουν Συλλογικές & Κοινωνικές κουζίνες, ανταλλακτικό παζάρι, εργαστήρια, και άλλες δράσεις, με σκοπό να στηρίξουν με την παρουσία τους  τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και παράλληλα να  αναδείξουν  τη δράση   τους  αποδεικνύοντας ότι ένας κόσμος αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης, ελευθερίας, συνεργασίας, ανταποδοτικότητας δεν είναι μόνο εφικτός αλλά και υπαρκτός!



 Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή, η  Κοινωνική κουζίνα 'Ο Άλλος Άνθρωπος'  και η Νομαδική Κουζίνα του Συνεργατικού Καφενείου Ακαδημίας Πλάτωνος που θα μαγειρεύουν από το μεσημέρι,  η Τράπεζα Χρόνου Πλατείας Συντάγματος, Μεσοποταμία, Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου, το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια, η  Art Bank κ.α .

Θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι: από τις 14.00 φέρνουμε στο προαύλιο της ΕΡΤ  ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πια  και μπορεί να το χρειάζεται κάποιος άλλος (ρούχα-βιβλία-cd,-χρηστικά αντικείμενα σε καλή κατάσταση) και βρίσκουμε κάτι που μας χρειάζεται .Ενισχύουμε  το Φαρμακείο Αλληλεγγύης  στα Πατήσια  φέρνοντας ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν έχουν λήξει.

Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα, «αχρήματη και ανταλλακτική οικονομία, αυτοθεσμημένα  νομίσματα»

Ακολουθούν:
2130 Ορχήστρα Σύγχρονης μουσικής  ΕΡΤ υπό την Διεύθυνση του καλλιτεχνικού ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της Ορχήστρας Κύπρου Αλκη   Μπαλτά και ΡΟΚ συγκροτήματα.


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)