Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Άννα Φιλίνη: “Καλώ τους συναγωνιστές μου να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ



της Άννας Φιλίνη
Μέσα σε ώρες κρίσης, οικονομικής και κοινωνικής, κρίσης αξιών και εθνικής αξιοπρέπειας, όσα πλήγματα και αν δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε, καλούμαστε να αντλήσουμε όλα τα αποθέματα των δυνάμεών μας και να μείνουμε δυνατοί στη ζωή, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.Καλούμαστε στις 6 Μαΐου.
* Να καταψηφίσουμε τα κόμματα που υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο, που είναι στηρίγματα της ασυδοσίας του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών.
* Να βάλουμε φραγμό στην άνοδο της Ακροδεξιάς και στις φασιστικές συμμορίες.
* Να σταθούμε αποφασιστικά μαζί με το μεγάλο ρεύμα των λαών της Ευρώπης που θέλει να ανατρέψει το «σύμφωνο σταθερότητας» και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και τη δουλειά κατά της ανεργίας, κατά των απολύσεων, κατά των μισθών και συντάξεων πείνας, κατά της συρρίκνωσης των κατακτήσεων του κοινωνικού κράτους.
* Να εμποδίσουμε τα σχέδια των ισχυρών της Γερμανίας και των πιο πλούσιων χωρών του Βορρά να τσακίσουν τις χώρες και τους λαούς του Νότου και να επιβάλουν σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς την ανέχεια.
* Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και το φως της αλήθειας ενάντια στην υποκρισία, τη μιζέρια, την ίντριγκα όλων όσοι αφήνουν τα κινήματα και τους πολίτες στη γωνία.
* Να δώσουμε δύναμη με την ψήφο μας στην Αριστερά, στην οικολογία, να δώσουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της δημιουργίας σε όλους τους τομείς της παραγωγής και της τέχνης, να διατρανώσουμε την απόφασή μας να μείνουμε ανυποχώρητα όρθιοι, στηριγμένοι στις δυνάμεις μας και αισιόδοξοι.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αν και οι συνθήκες με εμπόδισαν να πάρω μέρος, μετά από επανειλημμένη συμμετοχή μου σε ψηφοδέλτια της Αριστεράς εδώ και χρόνια, όπου είχα την τιμή να με εκλέξουν οι πολίτες της Αθήνας βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο και πολλές φορές Δημοτική Σύμβουλο, καλώ τους φίλους και συναγωνιστές μου να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποτελέσει ισχυρή δύναμη στο μετεκλογικό τοπίο, και αν είναι δυνατόν να καθορίσει δημιουργικά και αριστερά τις εξελίξεις.
http://ecoleft.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)